Del og slett elementer fra rapporteringsvisninger

Du må ha analytikerrollen for å kunne dele og slette elementer.

Elementer er verktøy du oppretter i Analytics for at du skal kunne tilpasse dataanalyser. Egendefinerte segmenter, mål, egendefinerte kanalgrupperinger, egendefinerte attribusjonsmodeller og egendefinerte rapporter anses alle som ressurser i Analytics. Elementer opprettes og administreres på rapporteringsvisningsnivå.

Du kan dele eller slette elementer enkeltvis via de separate elementmenyene eller dele eller slette mange samtidig. Når du deler et element, er det bare konfigurasjonsinformasjonen som blir kopiert og delt. Verken data fra Analytics-kontoen din eller personopplysningene dine blir delt, så du beholder kontrollen over dataene dine og er sikret godt personvern.

Sånn kan du dele eller slette flere elementer samtidig:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og naviger til rapporteringsvisningen du vil dele ressurser fra.
  3. Klikk på Del elementer i RAPPORTERINGSVISNING-kolonnen.
  4. Velg de elementene du vil dele eller slette. Du kan velge alle elementene ved å merke av i avmerkingsboksen helt øverst i tabellen.
  5. Klikk på Del eller Slett.
  6. Hvis du deler et element, må du velge type deling, altså Del linken til malen eller Del i løsningsgalleriet, og så klikke på Del.

Fra denne tabellen kan du også importere elementer fra galleriet (altså importere ressurser fra løsningsgalleriet).