Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Als u niet wilt dat uw pagina-activiteit beschikbaar is voor Google Analytics, kunt u de Google Analytics Opt-out Browser Add-on installeren. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (gtag.js, ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekersactiviteit deelt met Google Analytics.

Door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te gebruiken, voorkomt u niet dat site-eigenaren andere tools gebruiken om site-statistieken te meten. De Google Analytics Opt-out Browser Add-on voorkomt niet dat er gegevens naar de website zelf worden verzonden, of dat gegevens op andere manieren naar verschillende services voor webanalyse worden verzonden.