Avantatges de l'etiquetatge automàtic de Google Ads

Per què us convé utilitzar l'etiquetatge automàtic de Google Ads sempre que sigui possible.

Utilitzar exclusivament l'etiquetatge automàtic de Google Ads té diversos avantatges en comparació amb l'etiquetatge manual. Permet:

Si us cal utilitzar l'etiquetatge manual però voleu gaudir dels avantatges de l'etiquetatge automàtic, podeu fer servir l'opció de substitució de l'etiquetatge automàtic.
Contingut de l'article:

Diferències entre els informes amb etiquetatge automàtic i els informes amb etiquetatge manual

L'etiquetatge manual només pot oferir dades per a les següents dimensions: Campanya, Mitjà, Contingut i Paraula clau. Quan es fa servir l'etiquetatge automàtic, en canvi, podeu veure dades d'altres dimensions, com ara les següents:

• Tipus de concordança de consulta (coincidència real entre la paraula clau i la consulta de cerca)
  • Grup d'anuncis (grup d'anuncis relacionat amb la paraula clau/missatge publicitari i amb el clic)
  • URL final (URL final de Google Ads)
  • Format d'anunci (text, display, vídeo)
  • Xarxa de distribució d'anuncis (Cerca de Google)
  • Domini de l'emplaçament (el domini de la xarxa de contingut on s'han mostrat els vostres anuncis)
  • Identificador del client de Google Ads (número únic de tres parts que s'assigna al vostre compte de Google Ads)

L'etiquetatge automàtic us permet obtenir dades més detallades que l'opció manual en els informes següents:

• Hora del dia
  • Ubicacions (on es van col·locar els vostres anuncis a la xarxa de contingut)
  • Posicions de paraules clau (a quina posició ha aparegut l'anunci a Cerca de Google)
  • Segmentació de la Xarxa de Display
  • Campanyes de vídeo
  • Campanyes de Shopping

A més, qualsevol funció d'informes i bloc d'anuncis que hi hagi disponibles més endavant només estaran disponibles si utilitzeu l'etiquetatge automàtic.

Com se sap si esteu utilitzant l'etiquetatge manual

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i extensions.
  3. A la part superior de la taula, feu clic a la icona Columnes i, tot seguit, feu clic a Modifica les columnes.
  4. Feu clic a Atributs i marqueu la casella de selecció que hi ha al costat d'URL final.
  5. Feu clic a Aplica.

Si cap dels URL de la columna URL final conté un o més dels paràmetres de consulta següents, esteu fent servir l'etiquetatge manual:

• utm_source
  • utm_medium
  • utm_campaign
  • utm_content
  • utm_term

Per exemple, si l'URL final és www.example.com, la versió etiquetada manualment té un aspecte semblant a aquest:

http://www.example.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=camp1&utm_term=keyword&utm_content=creative