[UA] Realtidsrapporter

Denne artikel omhandler realtidsrapporter i Universal Analytics. Gå til [GA4] Realtidsrapport for at få oplysninger om realtidsrapporter i Google Analytics 4.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvilke data bliver vist?

Der er seks rapporter: Oversigt, Steder, Trafikkilder, Indhold (eller Skærmbilleder, hvis der er tale om mobilappejendomme), Hændelser og Konverteringer. I alle rapporter vises følgende (fra venstre mod højre):

• Antal aktive brugere
  • Antal hits i løbet af de seneste 30 minutter
  • Antal hits i løbet af de seneste 60 sekunder

Klik på en vilkårlig dimension i rapporterne for at anvende et realtidssegment på basis af den pågældende dimension. Alternativt kan du indtaste en værdi i søgefeltet for at tilføje et realtidssegment på basis af denne værdi. Segmenterne bibeholdes, når du klikker dig igennem realtidsrapporterne. Vær opmærksom på, at standardsegmenter ikke anvendes i realtid.

Rapporten Oversigt

Realtidsrapporten Oversigt viser de ti sider, hvor brugere er mest aktive, kilden til brugerne på hver enkelt side og antallet af aktive brugere på hver enkelt side. Aktive brugere er dem, der har sendt et hit til Analytics inden for de sidste fem minutter. Aktive brugere pr. side er det antal brugere, som har sendt deres seneste hit fra den pågældende side.

Det viser også henvisninger for aktive brugere samt de sider, via hvilke de pågældende brugere er ankommet til dit website, og brugernes geografiske lokation. Hvis du f.eks. kører en éndagskampagne, kan du se, hvor mange aktive brugere der blev henvist af den pågældende kampagne, om de kommer til websitet via de relevante landingssider samt brugernes geografiske placeringer.

I afsnittet "Vigtigste trafik fra sociale medier" bruges der de samme grupperinger for sociale henvisninger som dem, der bruges i rapporterne Sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at se alle de sociale netværk, der henviser trafik.

Steder

Brug realtidsrapporten Lokationer til at se aktive brugeres geografiske lokation. Du kan også se, hvor mange sider/skærmbilleder der er blevet set fra hver by i løbet af de seneste 30 minutter.

Trafikkilder

Denne rapport vises kun for webejendomme.

Brug realtidsrapporten Trafikkilder til at se, hvilke medier og kilder de brugere, som p.t. får vist dit website, er blevet henvist fra. Dette giver dig mulighed for at overvåge procentdelen af dine aktive brugere, der blev henvist af et specifikt website eller en specifik kampagne.

Indhold/Skærmbilleder

Brug realtidsrapporten Indhold/Skærmbilleder til at se, hvilke sider/skærmbilleder der er blevet set i løbet af de seneste 30 minutter. Du kan f.eks. se, om indhold, du har uploadet i dag, er populært eller ej.

Klik på Sidevisninger/skærmvisninger (seneste 30 min.) over tabellen for at se det samlede antal sidevisninger, der tilskrives direkte trafik, som hver af dine sider har modtaget i løbet af de seneste 30 minutter.

Hændelser

Brug realtidsrapporten Hændelser til at se aktivering af hændelser i realtid. I tabellen vises de 20 vigtigste hændelseskategorier i løbet af de seneste 30 minutter (sorteret efter, hvor mange brugere der har interageret med den pågældende hændelse). Procentdelen af det samlede antal brugere vises også på hver række. Klik på en hændelseskategori i tabellen for kun at få vist aktivitet for denne kategori.

Klik på Hændelser (seneste 30 min.) oven over tabellen for at se det samlede antal hændelser (efter hændelseskategori) i løbet af de seneste 30 minutter.

Konverteringer

I denne rapport vises der kun konverteringer fra destinations- og hændelsesmål.
Brug realtidsrapporten Konverteringer til at se opnåelse af mål i realtid. Tabellen viser de mål, som aktive brugere gennemførte i løbet af deres sessioner, antallet af brugere, der gennemførte hvert mål, og den procentdel af det samlede antal brugere, der gennemførte hvert mål. Klik på et mål i tabellen for kun at få vist konverteringsaktivitet for dette mål.

Klik på Målhits (seneste 30 min.) oven over tabellen for at se antallet af konverteringer (efter mål) i løbet af de seneste 30 minutter.