[UA] Informes En temps real

Aquest article és sobre els informes En temps real a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre l'informe En temps real a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Informe En temps real.

Contingut d'aquest article:

Dades visualitzades

Hi ha sis informes: Visió general, Ubicacions, Fonts del trànsit, Contingut (o Pantalles, per a les propietats d'aplicacions mòbils), Esdeveniments i Conversions. En tots es mostra (d'esquerra a dreta):

• el nombre d'usuaris actius
  • el nombre de peticions de fitxer durant cada període més recent de 30 minuts,
  • el nombre de peticions de fitxer durant cada període més recent de 60 segons

Feu clic en un paràmetre dels informes per aplicar un segment en temps real basat en aquest paràmetre. Com a alternativa, escriviu un valor al quadre de cerca per afegir un segment en temps real en aquest valor. Els segments es conserven a mesura que feu clic pels informes En temps real. Tingueu en compte que els segments estàndard no s'apliquen en temps real.

Informe de visió general

L'informe de visió general en temps real mostra les 10 pàgines principals en què els usuaris estan actius i, per a cadascuna d'elles, la font dels usuaris i el nombre d'usuaris actius. Els usuaris actius són aquells que han enviat una petició de fitxer a Analytics en els 5 darrers minuts. La dimensió Usuaris actius per pàgina és el nombre d'usuaris que han enviat l'última petició de fitxer des de la pàgina en qüestió.

També mostra les referències dels usuaris actius, les pàgines a través de les quals han entrat al lloc i les seves ubicacions geogràfiques. Per exemple, si publiqueu una campanya d'un dia, podreu veure el nombre d'usuaris actius que heu rebut a través d'aquesta campanya, si arriben a través de les pàgines de destinació adequades i quina és la seva ubicació geogràfica.

La secció Trànsit social principal fa servir les mateixes agrupacions de referències socials que als informes Social. Això us permet veure totes les xarxes socials que dirigeixen trànsit.

Ubicacions

Utilitzeu l'informe d'ubicacions en temps real per veure les ubicacions geogràfiques dels vostres usuaris actius. També podeu veure quantes pàgines o pantalles s'han visualitzat des de cada ciutat durant els 30 darrers minuts.

Fonts del trànsit

Aquest informe només es mostra per a propietats web.

Utilitzeu l'informe de fonts del trànsit en temps real per veure quins mitjans i fonts han remès els usuaris que es troben al vostre lloc web en aquests moments. Això us permet supervisar el percentatge dels usuaris actius que han estat remesos per un lloc web o per una campana en concret.

Contingut o pantalles

Utilitzeu l'informe de contingut o pantalles en temps real per veure quines pàgines o pantalles s'han visualitzat durant els 30 darrers minuts. Per exemple, podeu veure si el contingut que heu publicat avui és popular.

Feu clic a Visualitzacions de la pàgina/Visualitzacions de la pantalla (en els darrers 30 minuts), a sobre de la taula, per veure el total de visualitzacions de pàgina atribuïdes al trànsit directe que ha rebut cadascuna de les pàgines del vostre lloc web durant els 30 darrers minuts.

Esdeveniments

Utilitzeu l'informe d'esdeveniments en temps real per veure l'activació en temps real d'esdeveniments. A la taula s'hi mostren les 20 categories principals d'esdeveniments dels 30 darrers minuts, ordenades pel nombre d'usuaris que han interaccionat amb cada esdeveniment. El percentatge d'usuaris totals també es mostra a cada fila. Feu clic en una categoria d'esdeveniment a la taula per veure només l'activitat d'aquesta categoria.

Feu clic a Esdeveniments (en els darrers 30 minuts), a sobre de la taula, per veure el nombre total d'esdeveniments (per categoria d'esdeveniment) durant els últims 30 minuts.

Conversions

Aquest informe només mostra les conversions d'objectius d'esdeveniment i de destinació.
Utilitzeu l'informe de conversions en temps real per veure els assoliments d'objectius en temps real. A la taula s'hi mostren els objectius que els usuaris actius han completat durant les seves sessions, el nombre d’usuaris que han completat cada objectiu i el percentatge del total d'usuaris que han completat cada objectiu. Feu clic en un objectiu de la taula per veure'n l'activitat de conversió.

Feu clic a Peticions de fitxer d'objectiu (en els darrers 30 minuts), a sobre de la taula, per veure el nombre de conversions (per objectiu) que s'han fet durant els 30 darrers minuts.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!