Om RealtidAbout Real-Time

Overvåg aktivitet, mens det sker på dit website eller i din app.

Realtid giver dig mulighed for at overvåge aktiviteten på dit website eller i din app, mens den sker. Rapporterne opdateres løbende, og det enkelte hit rapporteres nogle få sekunder efter, at det sker. Du kan f.eks. se, hvor mange mennesker der er på dit website lige nu, hvilke sider eller hændelser de interagerer med, og hvilke målkonverteringer der er sket.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se realtidsdata

Realtid er tilgængelig på alle Analytics-konti accounts. Du behøver ikke at ændre sporingskoden.

Sådan ser du rapporter af typen Realtid:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Naviger til din visning.
  3. Vælg fanen Rapportering.
  4. Vælg Realtid.

Sådan kan du bruge Realtid

Med Realtid kan du straks og løbende se, hvilken effekt nye kampagner og ændringer på dit website har på din trafik. Her er noget af det, som du kan bruge Realtid til:

• Hold øje med, om nyt og ændret indhold på dit website bliver set
  • Få en større forståelse af brugen af din mobilapp gennem hændelsessporing
  • Du kan se, om en éndagspromovering genererer trafik på dit website eller din app, og hvilke sider disse brugere ser på
  • Se den umiddelbare effekt på trafikken, når du indsender et blogindlæg, et indlæg på et socialt netværk eller et tweet
  • Kontrollér, at sporingskoden fungerer på dit website eller i din app
  • opnåelser af mål, mens du afprøver ændringer på dit website

Grænser og forbehold

Filtrerede visninger

Hvis dine data ikke ser korrekte ud i Realtid, bør du tjekke, hvilke filtre der anvendes på visningen. Det er bedst at bruge en ufiltreret visning, når du udfører fejlfinding af implementeringer af sporingskode. Der kan gå op til to timer, før ændringer af visninger afspejles i Realtid.

Mobilappsporing

Mobilhits samles i grupper for at spare på batteriforbruget, så der kan forekomme forsinkelser for disse. Samlingen i grupper sker typisk for nogle minutter.

Ingen data i Realtid-Time

Hvis du ikke ser nogen data i dine rapporter af typen Realtid, kan det skyldes, at der ikke er nogen aktive brugere.

Realtidsrapportering suspenderes nogle gange midlertidigt i visninger, som du ikke har brugt for nylig, men Realtid aktiveres igen, når du har besøgt en rapport af typen Realtid i den pågældende visning. Når rapportering i Realtid er suspenderet, påvirker det ikke dataindsamlingen eller andre rapporteringstjenester.

Kampagneattribution

På grund af en ændring i den måde, hvorpå Universal Analytics sender og gemmer kampagneoplysninger til rapportering i Realtid, kan det forekomme, at en bruger under en enkelt session ikke længere genkendes som stammende fra en bestemt kampagne og i stedet tælles som en direkte henvisning. Som følge heraf tilskrives trafik og konverteringer forkert kilden (direct). Du kan kun se dette i rapporten Realtid. Trafik og konverteringer tilskrives korrekt i standardrapporter.

Dette problem angående rapportering i Realtid bliver løst i en kommende version. I mellemtiden skal du være opmærksom på problemet og tage højde for dette, når du analyserer optællingen af henvisninger i rapportering i Realtid. Du kan mindske dette problem ved enten at fremtvinge afsendelse af ​​kampagneoplysninger om hver hit inden for en session eller at bruge standardrapporter (i stedet for Realtid), når du analyserer eller rapporterer antallet af henvisninger.

Næste trin

Få flere oplysninger om rapporterne, og hvordan du fortolker dem i Brug af rapporterne af typen Realtid.