[GA4] Google Analytics 360

Google Analytics 360 er den betalte bedriftsversjonen av Google Analytics 4. Hensikten med den er å gi store organisasjoner høyere grenser og mer avanserte funksjoner (sammenlignet med grensene og funksjonene i standardversjonen av Google Analytics 4), slik at de kan samle inn, analysere og visualisere data om trafikk til apper og nettsteder.

Du kan finne ut mer om oppgraderingen av områder til Google Analytics 360 ved å henvende deg til kontorepresentanten din eller kontakte en Google Analytics-partner.