[GA4] Google Analytics 360

Google Analytics 360 és la versió de pagament per a empreses de Google Analytics 4. Està dissenyat per proporcionar a les organitzacions límits més alts i més funcions avançades (en comparació amb els límits i les funcions de la versió estàndard de Google Analytics 4) per recollir, analitzar i visualitzar dades sobre el trànsit del lloc web i de l'aplicació.

Per obtenir més informació sobre com podeu actualitzar la vostra propietat a Google Analytics 360, contacteu amb el representant del compte o amb un partner de Google Analytics.