Reports

[GA4] Tildel brugere til rapportsamlinger for Google Analytics 360

Denne funktion er kun tilgængelig på Google Analytics 360-ejendomme.

Som administrator af en Google Analytics 360-ejendom kan du tildele brugere eller grupper af brugere til rapportsamlinger, så du kan tilpasse dine rapportsamlinger til forskellige brugerbaser. Du kan f.eks. vise marketingrapporter til marketingteamet, produktrapporter til produktteamet og chefoversigter på højt niveau til den administrerende direktør.

Tilladelser

Administratorer af en Google Analytics 360-ejendom kan tildele brugere eller grupper til at rapportere samlinger og se og administrere de brugere eller grupper, der er tildelt rapportsamlinger.

Brugere med rollen redaktør på en Google Analytics 360-ejendom kan oprette rapportsamlinger, der som standard tildeles alle brugere. Redaktører kan ikke ændre de tildelte brugere eller grupper, og de kan ikke se de brugere eller grupper, der er tildelt hver samling. Redaktører kan heller ikke ændre tildelingen af en samling, der er blevet delt med en undergruppe af brugere eller grupper af en ejendomsadministrator.

Tildel og fjern brugere eller grupper fra rapportsamlinger

Som administrator kan du tildele brugere eller Google Marketing Platform-grupper (GMP) til rapportsamlinger. Underejendomme og oprulningsejendomme nedarver ikke samlingstildeling. Tildelingen af brugere fjernes fra rapportsamlinger, når du fjerner udgivelsen af rapportsamlingerne.

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Rapporter i navigationspanelet til venstre og derefter på Samling nederst til venstre.
  3. Find den rapportsamling, du vil redigere, i sektionen Samlinger.
  4. Øverst til højre på kortet med rapportsamlingen skal du klikke på Mere Mere > Rediger brugere.
  5. Klik på Vælg brugere øverst til højre i dialogboksen. Samlingerne tildeles som standard alle brugere.
  6. Vælg hver bruger eller gruppe, du vil tildele samlingen, eller fjern markeringen af brugere eller grupper for at fjerne dem fra samlingen.
  7. Klik på Forhåndsvisning for at se de brugere og/eller grupper, du har tildelt samlingen.
  8. Klik på Udgiv for kun at udgive samlingen til de valgte brugere og grupper.

Når du tildeler en rapportsamling til bestemte brugere og/eller grupper, vises deres billeder nederst til venstre på samlingskortet, og der står "Offentliggjort" på samlingskortet.

Når du tildeler en rapportsamling til alle brugere, vises ikonet "Alle brugere" nederst til venstre på samlingskortet, og samlingskortet angiver "Offentliggjort for alle".

Grænser

Du kan tildele op til 7 udgivne rapportsamlinger til hver Google Analytics-bruger.