Reports

[GA4] Assignar usuaris a col·leccions d'informes de Google Analytics 360

Aquesta funció només està disponible per a les propietats de Google Analytics 360.

Com a administrador d'una propietat de Google Analytics 360, podeu assignar usuaris o grups d'usuaris a col·leccions d'informes, cosa que us permet personalitzar les col·leccions d'informes per a diferents bases d'usuaris. Per exemple, podeu mostrar informes de màrqueting a l'equip de màrqueting, informes de producte a l'equip de producte i resums executius generals al conseller delegat.

Permisos

Els administradors d'una propietat de Google Analytics 360 poden assignar usuaris o grups a col·leccions d'informes, així com visualitzar i gestionar els usuaris o grups assignats a les col·leccions d'informes.

Els editors d'una propietat de Google Analytics 360 poden crear col·leccions d'informes, que s'assignen a tots els usuaris de manera predeterminada. Els editors no poden canviar els usuaris ni els grups assignats, ni veure els usuaris o els grups assignats a cada col·lecció. Els editors tampoc no poden canviar l'assignació d'una col·lecció que un administrador de la propietat ha compartit amb un subconjunt d'usuaris o de grups.

Assignar usuaris o grups a col·leccions d'informes i treure'n

Com a administrador, podeu assignar usuaris o grups de Google Marketing Platform (GMP) a col·leccions d'informes. Les subpropietats i les propietats d'agrupació no hereten l'assignació de la col·lecció. Quan anul·leu la publicació d'aquestes col·leccions, s'anul·la l'assignació dels usuaris de les col·leccions d'informes.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Informes i, tot seguit, a Biblioteca, a la part inferior esquerra.
  3. A la secció Col·leccions, cerqueu la col·lecció d'informes que voleu editar.
  4. A la part superior dreta de la targeta de recollida d'informes, feu clic a Més Més > Edita els usuaris.
  5. A la part superior dreta del quadre de diàleg, feu clic a Trieu els usuaris. De manera predeterminada, les col·leccions s'assignen a tots els usuaris.
  6. Seleccioneu cada usuari o grup que vulgueu assignar a la col·lecció o bé desseleccioneu usuaris o grups per treure'ls de la col·lecció.
  7. Feu clic a Previsualitza per veure els usuaris o els grups que heu assignat a la col·lecció.
  8. Feu clic a Publica per publicar la col·lecció només per als usuaris i grups seleccionats.

Quan assigneu una col·lecció d'informes a usuaris o grups específics, les seves imatges apareixen a l'extrem inferior esquerre de la targeta de la col·lecció, la qual indica "Publicada".

Quan assigneu una col·lecció d'informes a tots els usuaris, la icona "Tots els usuaris" es mostra a l'extrem inferior esquerre de la targeta de la col·lecció, la qual indica "Publicada per a tothom".

Límits

Podeu assignar fins a 7 col·leccions d'informes publicades a cada usuari de Google Analytics.