Configurar el bàner de consentiment amb una plataforma de gestió del consentiment o un sistema de gestió de continguts

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Com funciona

Quan un usuari visita el vostre lloc web, heu de demanar-li el consentiment perquè l'etiqueta de Google pugui escriure i llegir galetes. Un bàner de consentiment és una notificació que es mostra en un lloc web. Informa els usuaris sobre les opcions que tenen per compartir les seves dades personals. Per facilitar el procés de configuració d'un bàner de consentiment, Google ha desenvolupat un programa per a partners de plataformes de gestió del consentiment (CMP). També podeu crear un bàner de consentiment personalment, si la vostra organització ho requereix.

Començar a utilitzar el mode de consentiment

Les plataformes de gestió del consentiment (CMP) poden integrar-se amb el mode i la configuració de consentiment de Google Tag Manager. El mode de consentiment us permet registrar el consentiment dels usuaris finals sobre la compartició de les seves dades personals amb Google perquè puguin rebre anuncis personalitzats a l'Espai Econòmic Europeu (EEE). Funciona mitjançant les etiquetes de Google, que s'adapten dinàmicament per utilitzar només galetes quan l'usuari ha donat el seu consentiment.

El mode de consentiment també activa la modelització de conversions de Google, que emplena els buits en la conversió quan no hi ha dades observables disponibles.

Per configurar el mode de consentiment, heu de:

1. Recollir el consentiment de l'usuari mitjançant un bàner de consentiment
  2. Comunicar el consentiment de l'usuari a Google
    • Confirmeu que s'ha recollit el consentiment dels usuaris comunicant els senyals de consentiment de l'usuari amb les eines de Google.

Per obtenir el consentiment dels usuaris, heu de fer el següent:

• Configurar el vostre propi bàner de consentiment: si la vostra organització requereix que creeu el vostre propi bàner de consentiment, heu de fer la integració amb l'API de consentiment de Google personalment.
  • Partner amb un partner de CMP o CMS: per obtenir el consentiment i enviar aquest estat de consentiment a Google.

La vostra font de dades

1. Obtenir el consentiment dels usuaris

2. Enviar la selecció de l'usuari a Google

3. Assegurar-se que les etiquetes de Google compleixen l'opció de consentiment

Lloc web

Configurar un bàner de consentiment

Configurar el mode de consentiment

Verificar la implementació del mode de consentiment

Aplicació

Configurar un bàner de consentiment

Configurar el mode de consentiment

Verificar la implementació del mode de consentiment

Pujades de dades a Google

Obtenir el consentiment dels usuaris per penjar dades a Google

Enviar el consentiment per a les dades que pengeu a Google

N/A

Configurar el bàner de consentiment amb una CMP o un CMS

Si teniu un lloc web, la manera més fàcil d'implementar un bàner de consentiment és utilitzar una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o un sistema de gestió de continguts (CMS) si el vostre CMS ja ofereix una solució de bàner de consentiment.

Instruccions

Si encara no ho heu fet, abans de seleccionar una CMP o un CMS, heu de configurar l'etiqueta de Google.

1. Accediu a la pantalla de l'etiqueta de Google.
  2. Aneu a la pestanya "Administració".
  3. A "Gestió de l'etiqueta de Google", obriu la secció "Configureu el mode de consentiment" i seleccioneu una de les opcions següents si encara no heu configurat el mode de consentiment:
    • Utilitzo un bàner de consentiment creat per un tercer.
      • Si utilitzeu un sistema de gestió de continguts (CMS), un creador de llocs web o una plataforma de gestió del consentiment (CMP), obtindreu instruccions pas a pas sobre com podeu configurar el mode de consentiment per a la plataforma en qüestió. Feu clic a Següent i, a continuació, a Seleccioneu una plataforma.
    • Utilitzo un bàner de consentiment personalitzat.
    • No tinc cap bàner de consentiment.
      • Si voleu utilitzar un sistema de gestió de continguts (CMS), un creador de llocs web o una plataforma de gestió del consentiment (CMP), obtindreu instruccions pas a pas sobre com podeu configurar el mode de consentiment per a la plataforma en qüestió. Feu clic a Següent i, a continuació, a Seleccioneu una plataforma.

Partners de CMP i CMS

Les CMP o els CMS següents tenen una col·laboració especial amb Google. Aquesta llista no inclou tots els partners disponibles, i utilitzar una d'aquestes opcions no garanteix el compliment de la política de consentiment dels usuaris de la UE de Google, ja que això depèn del missatge de consentiment específic que es presenti als usuaris. Si el vostre partner no figura a continuació i cerqueu una solució de bàner, us recomanem que treballeu amb una CMP de partner de Google per configurar primer el bàner de consentiment i, després, treballar amb el CMS.

Sistemes de gestió de continguts (CMS)