[GA4] Pàgina de destinació

Una pàgina de destinació és la primera pàgina que veu un visitant quan arriba al vostre lloc web. Una pàgina de destinació pot ser qualsevol pàgina del vostre lloc web (com ara la pàgina d'inici, les pàgines de productes, els formularis de registre, les entrades de blog o qualsevol altra pàgina) a la qual arriben inicialment els usuaris.

Google Analytics comptabilitza les pàgines que s'han visitat com a mínim una vegada durant l'interval de dates especificat i que tenen instal·lada l'etiqueta de Google correctament.