[GA4] Integration af Salesforce Marketing Cloud-målgruppe

Integrationen af Google Analytics 4 i Salesforce Marketing Cloud giver dig mulighed for at få adgang til målgrupper, der er oprettet i Google Analytics 4, fra Salesforce Marketing Cloud og bruge disse målgrupper i dine mail- og sms-kampagner til direkte markedsføring via Salesforce.

Du kan bruge disse målgrupper i Marketing Clouds Journey Builder.

Sådan fungerer det

Når en bruger klikker sig rundt på dit website via en Marketing Cloud-kampagne, og linket sender Marketing Cloud-abonnent-id'et (SFMC-id), registrerer og gemmer Analytics automatisk SFMC-id'et sammen med dine andre førstepartsdata fra Analytics.

Når du har fuldført konfigurationen i Salesforce Marketing Cloud, udfyldes de målgrupper, du opretter i Analytics og synkroniserer med Marketing Cloud, i Marketing Cloud som en liste over SFMC-id'er.

Krav

Begrænsninger

De målgrupper, der eksporteres til Salesforce, har de samme grænser som dem for Audience Export API. Dette omfatter begrænsninger mht. aktualitet og maks. antal brugere pr. målgruppe. Få flere oplysninger under Forventninger til data for målgruppeliste.

Synkroniser målgrupper med Marketing Cloud

Når du har oprettet linket fra Analytics til Marketing Cloud, kan du synkronisere målgrupper med Marketing Cloud i Marketing Cloud. Målgrupperne vises på listen Målgrupper i Analytics, som du kan få adgang til ved at gå til Administrator > Målgrupper.

Der kan gå op til 24 timer, før målgrupperne er synlige i Salesforce Marketing Cloud og tilgængelige til målretning.

Ikke-personligt tilpasset annoncering

Feltet til ikke-personligt tilpasset annoncering eksporteres også til Salesforce for hvert SFMC-id. Vi understøtter i øjeblikket kun feltet NPA for webtrafik og iOS.