Reports

[GA4] Erittelyraporttien ulottuvuuksien muokkaaminen

Voit lisätä tai poistaa ulottuvuuksia taulukon vasemmassa yläkulmassa olevan ulottuvuusvalitsimen avulla. Jos raporttiin on lisätty useita ulottuvuuksia, käyttäjät voivat valita niistä haluamansa samalla valitsimella.

Valitsimen oletusulottuvuudeksi voi asettaa minkä tahansa ulottuvuuden. Se on käytössä, kun joku avaa raportin.

Jos haluat vain valita toisen ulottuvuuden lisäämättä tai poistamatta mitään, katso ohjeet erittelyraporttien ulottuvuuksien vaihtamiseen.

Ennen kuin aloitat

Sinun on oltava muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, jotta voit muokata erittelyraportin ulottuvuuksia.

Ohjeet

1. Klikkaa erittelyraportin oikeasta yläkulmasta Muokkaa raporttia. Jos et näe kuvaketta, sinulla ei ole lupaa muokata raporttia.
  2. Valitse RAPORTTIDATA-otsikon alta Ulottuvuudet. Jos näet oikealla RAPORTTIDATA-otsikon sijasta KORTIT-otsikon, katselet yleiskatsaus- etkä erittelyraporttia. Varmista, että olet oikeassa raportissa.
  3. Voit tehdä avattavaan ulottuvuusvalikkoon muutoksia ENSISIJAISET ULOTTUVUUDET ‐otsikon alta.
    • Jos haluat lisätä ulottuvuuden, klikkaa Lisää ulottuvuus. Voit lisätä ulottuvuuden nimen tai selata avattavaa valikkoa ja valita ulottuvuuden. Avattava Lisää ulottuvuus ‐valikko saattaa näkyä vasta, kun olet vierittänyt Ulottuvuudet-valintaikkunaa alaspäin.
    • Jos haluat muuttaa ulottuvuuksien järjestystä valikossa, vedä ne Vedä-kuvake listalla haluamaasi kohtaan.
    • Jos haluat poistaa ulottuvuuden valikosta, klikkaa > Poista.
    • Jos haluat asettaa ulottuvuuden oletusulottuvuudeksi, klikkaa > Aseta oletukseksi. Oletusulottuvuus näkyy valikossa, kun joku avaa raportin.
  4. Ota muutokset käyttöön klikkaamalla Käytä.
  5. Klikkaa Tallenna > Tallenna raporttiin tehdyt muutokset.