Reports

[GA4] Personalitzar les dimensions als informes de detalls

Podeu afegir o treure dimensions al selector de dimensions que hi ha a la part superior esquerra de la taula d'un informe de detalls. Si s'afegeixen diverses dimensions, els usuaris poden seleccionar les que vulguin mitjançant el selector de dimensions.

Podeu definir qualsevol dimensió com a predeterminada al selector de dimensions. La dimensió predeterminada és la que es mostra quan un usuari obre l'informe.

Si només voleu triar una dimensió diferent, i no pas afegir o treure dimensions, consulteu l'article Canviar les dimensions als informes de detalls.

Abans de començar

Heu de ser editor o administrador per personalitzar les dimensions d'un informe de detalls.

Passos

1. Quan consulteu un informe de detalls, feu clic a Personalitzar l'informe a la part superior dreta. Si no veieu l'opció, vol dir que no teniu permís per personalitzar l'informe de detalls.
  2. A la capçalera "DADES DE L'INFORME", seleccioneu Dimensions. Si a la dreta veieu la capçalera "TARGETES" en comptes de la capçalera "DADES DE L'INFORME", vol dir que esteu consultant un informe de visió general, no un informe de detalls. Assegureu-vos que estigueu consultant un informe de detalls.
  3. A la capçalera "DIMENSIONS PRINCIPALS", podeu gestionar el menú desplegable de les dimensions.
    • Feu clic a Afegeix una dimensió per afegir una dimensió. Podeu introduir el nom d'una dimensió o desplaçar-vos pel menú desplegable a fi de seleccionar-la. Pot ser que us hàgiu de desplaçar cap avall al quadre de diàleg "Dimensions" de la dreta per veure el menú desplegable Afegeix una dimensió.
    • Arrossegueu les dimensions Indicador d'arrossegar a la llista per reordenar-les al menú desplegable.
    • Feu clic a > Treu per treure una dimensió del menú desplegable.
    • Feu clic a > Defineix com a predeterminada per establir una dimensió com a predeterminada. La dimensió predeterminada es mostra al menú desplegable quan un usuari obre l'informe.
  4. Feu clic a Aplica per aplicar els canvis.
  5. Feu clic a Desa > Desa els canvis a l'informe actual per desar els canvis a l'informe.