Reports

[GA4] Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus ‐raportti

Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus ‐raportista näet yhteenvedon sivustosi tai sovelluksesi käyttäjistä.

Raportti näkyy vasemmalla vain Elinkaari-kokoelmassa. Se ei näy oletuksena Liiketoimintatavoitteet-kokoelmassa, mutta muokkaaja tai järjestelmänvalvoja voi lisätä sen vasemman reunan navigointipaneeliin.

Näin löydät raportin

1. Valitse vasemmasta valikosta Raportit Raportit.
  2. Laajenna vasemmalta Käyttäjä-kokoelmasta Käyttäjämääritteet.
  3. Klikkaa Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus.

Valmiit yhteenvetokortit

Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus ‐raportissa on oletuksena seuraavat yhteenvetokortit. Järjestelmänvalvojat ja muokkaajat voivat vaihtaa kortteja, joten raportin sisältö saattaa olla erilainen.

Käyttäjät / Maa

Käyttäjät / Maa ‐kortista näet yleisimmät maat, joista aktiivisia käyttäjiä tulee, sekä aktiivisten käyttäjien määrän kussakin maassa.

Käyttäjiä 30 viime minuutin aikana

Käyttäjiä 30 viime minuutin aikana ‑kortista näet tapahtumat reaaliajassa, sillä se perustuu reaaliaikaisen raportin dataan. Kortin yläosassa näkyy käyttäjien kokonaismäärä 30 viime minuutin aikana sekä käyttäjämäärä kutakin minuuttia kohden.

Kortin alaosassa näkyy olennaiseen ulottuvuuteen liittyvä reaaliaikainen toiminta. Esimerkiksi Aktivoitumisen yleiskatsaus ‐raportissa voivat näkyä sillä hetkellä suosituimmat sivut ja näkymät ja Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus ‐raportissa puolestaan kärkimaat, joista tulee sillä hetkellä eniten kävijöitä.

Käyttäjät / Kaupunki

Käyttäjät / Kaupunki ‑kortista näet yleisimmät kaupungit, joista aktiivisia käyttäjiä tulee, sekä aktiivisten käyttäjien määrän kussakin kaupungissa.

Käyttäjät / Sukupuoli

Käyttäjät / Sukupuoli ‑kortista näet aktiiviset käyttäjät eriteltyinä sukupuolen mukaan.

Käyttäjät / Kiinnostuksen kohteet

Käyttäjät / Kiinnostuksen kohteet ‐kortista näet aktiiviset käyttäjät eriteltyinä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Käyttäjät / Ikä

Käyttäjät / Ikä ‑kortista näet aktiiviset käyttäjät eriteltyinä ikäryhmän mukaan. Ikäryhmät ovat 18–24, 25–34, 35–44, 45–54, 55–64 ja 65+.

Käyttäjät / Kieli

Käyttäjät / Kieli ‑kortista näet aktiiviset käyttäjät eriteltyinä kielen mukaan.