Reports

[GA4] Rapporten Oversigt over brugerattributter

I rapporten Oversigt over brugerattributter får du en oversigt over data om de personer, der har besøgt dit website eller brugt din app.

Rapporten Oversigt over brugerattributter vises kun til venstre i samlingen Livscyklus. Rapporten vises med andre ord ikke som standard i samlingen med virksomhedsmål, men en bruger med rollen redaktør eller administrator kan føje den til navigationspanelet til venstre.

Se rapporten

1. Vælg Rapporter Rapporter på menuen til venstre.
  2. Udvid Brugerattributter i samlingen Bruger til venstre.
  3. Klik på Oversigt over brugerattributter.

Brugsklare oversigtskort

Rapporten Oversigt over brugerattributter indeholder som standard nedenstående oversigtskort. Brugere med rollen administrator eller redaktør har dog mulighed for at ændre, hvilke kort der vises, så det er ikke sikkert, at det er disse kort, der vises.

Antal brugere efter land

Under "Antal brugere efter land" kan du se, hvilke lande størstedelen af de aktive brugere befandt sig i, da de besøgte dit website eller brugte din app, og antallet af aktive brugere i hvert af disse lande.

Antal brugere inden for de seneste 30 minutter

Under "Antal brugere inden for de seneste 30 minutter" kan du se løbende opdaterede data om aktivitet baseret på rapporten Realtid. I første halvdel af kortet kan du se det samlede antal brugere inden for de seneste 30 minutter og antal brugere inden for de seneste 30 minutter pr. minut.

I anden halvdel af kortet kan du se aktivitet for en relevant dimension i realtid. Det kan f.eks. være, at du i rapporten Oversigt over engagement kan se, hvilke sider og skærmbilleder der bliver set af flest brugere lige nu, og at du i rapporten Oversigt over brugerattributter kan se, hvilket lande størstedelen af de aktuelle brugere befinder sig i.

Antal brugere efter by

Under "Antal brugere efter by" kan du se, hvilke byer størstedelen af de aktive brugere befandt sig i, da de besøgte dit website eller brugte din app, og antallet af aktive brugere i hver af disse byer.

Antal brugere efter køn

Under "Antal brugere efter køn" kan du se en oversigt over antal aktive brugere efter køn.

Antal brugere efter interesser

Under "Antal brugere efter interesser" kan du se en oversigt over antal aktive brugere efter interesser.

Antal brugere efter alder

Under "Antal brugere efter alder" kan du se en oversigt over antal aktive brugere efter aldersgruppe. Aldersgrupperne er "18-24", "25-34", "35-44", "45-54", "55-64" og "65 eller ældre".

Antal brugere efter sprog

Under "Antal brugere efter sprog" kan du se en oversigt over antal aktive brugere efter sprog.