Reports

[GA4] Informe de visió general dels atributs d'usuari

L'informe de visió general dels atributs d'usuari resumeix les dades sobre les persones que utilitzen el vostre lloc web o aplicació.

Nota: l'informe de visió general dels atributs d'usuari només es mostra a l'esquerra de la col·lecció Cicle de vida. No veureu l'informe a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada. Tanmateix, un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

Veure l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, desplegueu Atributs d'usuari a la col·lecció Usuari.
  3. Feu clic a Visió general dels atributs d'usuari.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general dels atributs d'usuari inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, per tant, és possible que en vegeu unes altres.

Usuaris per país

Usuaris per país mostra els principals països més habituals des d'on els usuaris actius fan les visites i el nombre d'usuaris actius de cadascun d'aquests països.

Usuaris en els 30 darrers minuts

Usuaris en els 30 darrers minuts mostra l'activitat en el moment en què es produeix mitjançant les dades de l'informe En temps real. A la primera meitat de la targeta es mostren el nombre total d'usuaris en els 30 darrers minuts i el nombre d'usuaris per minut en els 30 darrers minuts.

La segona meitat de la targeta inclou l'activitat en temps real d'una dimensió rellevant. Per exemple, l'informe de visió general de la implicació pot mostrar les pàgines i pantalles principals que els usuaris visiten en aquell moment, mentre que l'informe de visió general dels atributs d'usuari pot mostrar els països principals des dels quals les visiten en aquell moment.

Usuaris per ciutat

Usuaris per ciutat mostra les principals ciutats més habituals des d'on els usuaris actius fan les visites i el nombre d'usuaris actius de cadascuna d'aquestes ciutats.

Usuaris per gènere

Usuaris per gènere mostra el desglossament dels usuaris actius pel seu gènere.

Usuaris per interessos

Usuaris per interessos mostra el desglossament dels usuaris actius pels seus interessos.

Usuaris per edat

Usuaris per edat mostra el desglossament dels usuaris actius pels seus grups d'edat. Els grups d'edat són "18-24", "25-34", "35-44", "45-54", "55-64" i "Més de 65".

Usuaris per idioma

Usuaris per idioma mostra el desglossament dels usuaris actius pels seus idiomes.