Reports

[GA4] Opprett oversiktsrapporter

Hvis de forhåndsdefinerte rapportene ikke har det du er ute etter, kan du selv lage en oversiktsrapport som inneholder informasjonen som er viktig for bedriften din.

Før du begynner

Du må ha rollen redigerer eller administrator for å opprette oversiktsrapporter.

Fremgangsmåte

1. Klikk på Rapporter Rapporter til venstre i Google Analytics.
  2. Klikk på Bibliotek nederst til venstre i navigasjonspanelet til venstre. Hvis du ikke ser dette alternativet, har du ikke tillatelse til å lage oversiktsrapporter. Du må være redigerer eller administrator for å lage oversiktsrapporter.
  3. Klikk på + Opprett en ny rapport i Rapporter-delen > Opprett en oversiktsrapport.
  4. Klikk på + Legg til kort.
  5. Velg opptil 16 sammendragskort. De egendefinerte sammendragskortene du har definert i en detaljert rapport, vises på Sammendragskort-fanen når den detaljerte rapporten inngår i minst én rapportsamling.
  6. Du kan omorganisere sammendragskortene i rapporten ved å dra og slippe sammendragskortene til høyre.
  7. For å fjerne et sammendragskort, klikk på Fjern til høyre.
  8. Klikk på Lagre når du er ferdig.
  9. Gi rapporten et navn, og klikk på Lagre.

Resultat

Nå finner du rapporten i Rapporter-delen i rapportbiblioteket. Hvis du vil at andre enkelt skal kunne åpne rapporten, kan du legge til rapporten i navigasjonspanelet til venstre.