Reports

[GA4] Yleiskatsausraportin luominen

Jos valmiissa raporteissa ei ole tarvitsemiasi tietoja, voit luoda oman yleiskatsausraportin, josta näkyy yrityksesi kannalta tärkeitä tietoja.

Ennen kuin aloitat

Sinun on oltava muokkaaja tai järjestelmänvalvoja, jotta voit luoda yleiskatsausraportin.

Ohjeet

1. Klikkaa Google Analyticsissa vasemmalta Raportit Raportit.
  2. Klikkaa vasemman navigointipaneelin vasemmasta alakulmasta Kirjasto. Jos tätä kuvaketta ei näy, sinulla ei ole lupaa luoda yleiskatsausraporttia. Sinun on oltava järjestelmänvalvoja tai muokkaaja, jotta voit luoda yleiskatsausraportin.
  3. Klikkaa Raportit-osiosta + Luo uusi raportti > Luo yleiskatsausraportti.
  4. Klikkaa + Lisää kortteja.
  5. Valitse enintään 16 yhteenvetokorttia. Erittelyraportissa luomasi omat yhteenvetokortit näkyvät Yhteenvetokortit-välilehdellä, kun erittelyraportti sisältyy vähintään yhteen raporttikokoelmaan.
  6. Voit muuttaa yhteenvetokorttien järjestystä raportissa vetämällä ja pudottamalla oikealla näkyviä yhteenvetokortteja.
  7. Voit poistaa yhteenvetokortin klikkaamalla oikealta Poista.
  8. Valitse lopuksi Tallenna.
  9. Nimeä raportti ja klikkaa Tallenna.

Tulos

Raportti on nyt saatavilla raporttikirjaston Raportit-kohdassa. Jos haluat, että muut pääsevät raporttiin helposti, voit lisätä raportin vasempaan navigointipaneeliin.