Reports

[GA4] Opret en oversigtsrapport

Hvis de foruddefinerede rapporter ikke indeholder de oplysninger, du leder efter, kan du oprette din egen oversigtsrapport, der viser de oplysninger, der er vigtige for din virksomhed.

Før du begynder

Du skal være redaktør eller administrator for at kunne oprette en oversigtsrapport.

Trin

1. Klik på Rapporter Rapporter til venstre i Google Analytics.
  2. Klik på Samling nederst til venstre i navigationspanelet til venstre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at oprette en oversigtsrapport. Du skal være administrator eller redaktør for at oprette en oversigtsrapport.
  3. Klik på + Opret ny rapport > Opret oversigtsrapport i sektionen "Rapporter".
  4. Klik på + Tilføj kort.
  5. Vælg op til 16 oversigtskort. De tilpassede oversigtskort, du har oprettet i en detaljeret rapport, vises på fanen Oversigtskort, når den detaljerede rapport er inkluderet i mindst én rapportsamling.
  6. Træk og slip et oversigtskort til højre for at arrangere oversigtskortene i rapporten.
  7. Klik på Fjern til højre for at fjerne et oversigtskort.
  8. Klik på Gem, når du er færdig.
  9. Navngiv rapporten, og klik på Gem.

Resultat

Rapporten er nu tilgængelig i sektionen "Rapporter" i rapportsamlingen. Hvis du vil gøre det nemt for andre at få adgang til rapporten, kan du føje rapporten til navigationen til venstre.