Reports

[GA4] Teknologioversikt-rapporten

I Teknologioversikt-rapporten får du oversikt over de ulike teknologiene folk bruker når de besøker nettstedet ditt eller bruker appen din, deriblant nettleser, enhetsmodell og skjermoppløsning. Dataene i denne rapporten oppdateres automatisk med data fra nettsidene og appskjermene der Google Analytics-målingskoden er installert.

Teknologioversikt-rapporten vises bare til venstre i Livssyklus-samlingen. Som standard inngår ikke rapporten i Forretningsmål-samlingen, men redigere og administratorer kan legge til rapporten via navigasjonspanelet til venstre.

Se rapporten

1. Velg Rapporter Rapporter i menyen til venstre.
  2. Vis Teknologi i Bruker-samlingen til venstre.
  3. Klikk på Teknologioversikt.

Forhåndsdefinerte sammendragskort

Som standard inneholder Teknologioversikt-rapporten disse sammendragskortene: Siden administratorer og redigerere kan endre kortene, ser du ikke nødvendigvis akkurat disse kortene.

Brukere etter plattform

«Brukere etter plattform» viser de mest brukte plattformene og antallet aktive brukere per plattform. Med «plattform» mener vi hvordan folk får tilgang til nettstedet eller appen, for eksempel «Android», «iOS» og «Nett».

Brukere i løpet av de siste 30 minuttene

«Brukere i løpet av de siste 30 minuttene» viser aktivitet fortløpende basert på data fra sanntidsrapporten. På den øvre halvdelen av kortet vises det samlede antallet brukere de siste 30 minuttene og antallet brukere per minutt i løpet av de siste 30 minuttene.

På den nedre halvdelen vises sanntidsaktivitet målt i en relevant dimensjon. I «Oversikt over engasjement»-rapporten kan du for eksempel se hvilke nettsider og appskjermer flest brukere ser på akkurat nå. «Oversikt over brukerattributter»-rapporten viser blant annet hvilke land de fleste nåværende brukerne kommer fra.

Brukere etter operativsystem

Brukere etter operativsystem viser antallet aktive brukere inndelt etter operativsystem. Vanlige operativsystemer er «Android», «Chrome OS», «Mac» og «Windows».

Brukere etter plattform/enhetskategori

«Brukere etter plattform/enhetskategori» viser de mest utbredte kombinasjonene av plattform og enhet samt antallet aktive brukere per plattform.

Med «plattform» mener vi hvordan folk får tilgang til nettstedet eller appen, for eksempel «Android», «iOS» og «Nett». «Enhetskategori» er typen enhet der brukeraktiviteten foregikk. De ulike enhetskategoriene er «datamaskin», «mobil» og «nettbrett».

Brukere etter nettleser

«Brukere etter nettleser» viser antallet aktive brukere inndelt etter nettleseren der brukeraktiviteten foregikk. Vanlige nettlesere er «Chrome», «Edge», «Firefox», «Internet Explorer», «Opera» og «Safari».

Brukere etter enhetskategori

«Brukere etter enhetskategori» viser antallet aktive brukere inndelt etter enhetskategori, som er enhetstypen der brukeraktiviteten foregikk. De ulike enhetskategoriene er «datamaskin», «mobil» og «nettbrett».

Brukere etter skjermoppløsning

«Brukere etter skjermoppløsning» viser antallet aktive brukere inndelt etter skjermoppløsning, som er bredden og høyden (i piksler) på skjermen der brukeraktiviteten foregikk. Noen eksempler er «1920 x 1080», «1440 x 900» og «1366 x 768».

Brukere etter appversjon

«Brukere etter appversjon» viser antallet aktive brukere inndelt etter mobilappversjon. En appversjon er mobilappens versjonsnavn (Android) eller korte pakkeversjonsnavn (iOS).

Oversikt over de nyeste appversjonene

«Oversikt over de nyeste appversjonene» viser statusen for de nyeste utgivelsene av hver versjon (f.eks. iOS og Android) av appen din. Du kan velge en versjon for å åpne oversikten nedenfor, der du ser statistikk om appen. Oversikten inneholder den samme informasjonen som «Latest Release» (Nyeste versjon)-rapporten i Firebase-konsollen. Finn ut mer om rapporten

Brukere etter enhetsmodell

«Brukere etter enhetsmodell» viser antallet aktive brukere per enhetsmodell, som er navnet på enhetsmodellen (f.eks. iPhone 5s eller SM-J500M).