Reports

[GA4] Informe de visió general de la tecnologia

L'informe de visió general de la tecnologia proporciona informació general sobre les tecnologies que utilitzen els usuaris per accedir al vostre lloc web o a la vostra aplicació, com ara el navegador, el model de dispositiu i la resolució de pantalla. Les dades d'aquest informe s'actualitzen automàticament a partir de les pàgines web i de les pantalles de l'aplicació que tenen instal·lat el codi de mesurament de Google Analytics.

L'informe de visió general de la tecnologia només es mostra a l'esquerra de la col·lecció Cicle de vida. No veureu l'informe a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada. Tanmateix, un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

Veure l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, desplegueu Tecnologia a la col·lecció Usuari.
  3. Feu clic a Visió general de la tecnologia.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de la tecnologia inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, de manera que és possible que en vegeu unes altres.

Usuaris per plataforma

Usuaris per plataforma mostra les plataformes principals més utilitzades i el nombre d'usuaris actius que han utilitzat cada plataforma. Una plataforma és un mètode amb el qual algú accedeix al vostre lloc web o a la vostra aplicació, com ara "Android", "iOS" i "Web".

Usuaris en els 30 darrers minuts

Usuaris en els 30 darrers minuts mostra l'activitat en el moment en què es produeix mitjançant les dades de l'informe En temps real. A la primera meitat de la targeta es mostra el nombre total d'usuaris dels 30 darrers minuts i el nombre d'usuaris per minut en els 30 darrers minuts.

La segona meitat de la targeta inclou l'activitat en temps real d'una dimensió rellevant. Per exemple, l'informe de visió general de la implicació pot mostrar les principals pàgines i pantalles que els usuaris visiten en aquell moment, mentre que l'informe de visió general dels atributs d'usuari pot mostrar els principals països des dels quals les visiten en aquell moment.

Usuaris per sistema operatiu

Usuaris per sistema operatiu mostra el desglossament dels usuaris actius per sistema operatiu. Els sistemes operatius més habituals són "Android", "Chrome OS", "Macintosh" i "Windows".

Usuaris per plataforma o categoria de dispositiu

Usuaris per plataforma o categoria de dispositiu mostra les principals combinacions de plataforma i dispositiu més utilitzades, a més del nombre d'usuaris actius que han utilitzat cada plataforma.

Una plataforma és un mètode amb el qual algú accedeix al vostre lloc web o a la vostra aplicació, com ara "Android", "iOS" i "Web". Una categoria de dispositiu és el tipus de dispositiu en què s'ha originat l'activitat de l'usuari. Les categories de dispositiu són "ordinador", "mòbil" i "tauleta".

Usuaris per navegador

Usuaris per navegador mostra el desglossament dels usuaris actius per navegador en què s'ha originat l'activitat de l'usuari. Els navegadors més habituals són "Chrome", "Edge", "Firefox", "Internet Explorer", "Opera" i "Safari".

Usuaris per categoria del dispositiu

Usuaris per categoria del dispositiu mostra el desglossament dels usuaris actius per categoria del dispositiu, que és el tipus de dispositiu on s'ha originat l'activitat de l'usuari. Les categories de dispositiu són "ordinador", "mòbil" i "tauleta".

Usuaris per resolució de pantalla

Usuaris per resolució de pantalla mostra el desglossament dels usuaris actius per la resolució de pantalla, que és l'amplada i l'alçada (en píxels) de la pantalla en què s'origina l'activitat de l'usuari. Per exemple, "1920 x 1080", "1440 x 900" i "1366 x 768".

Usuaris per versió de l'aplicació

Usuaris per versió de l'aplicació mostra el desglossament dels usuaris actius per la versió de l'aplicació mòbil. La versió de l'aplicació és el número de versió (versionName) de l'aplicació mòbil, en el cas d'Android, o la versió curta del paquet, en el cas d'iOS.

Visió general de l'última versió de l'aplicació

Visió general de l'última versió de l'aplicació mostra l'estat de l'últim llançament de cada versió (p. ex., Android o iOS) de l'aplicació. Podeu seleccionar una versió per obrir el tauler següent, on podreu veure estadístiques sobre l'aplicació. El tauler proporciona la mateixa informació que l'informe d'última versió que hi ha a la consola de Firebase. Més informació sobre l'informe

Usuaris per model de dispositiu

Usuaris per model de dispositiu mostra el desglossament dels usuaris actius pel model de dispositiu, que és el nom del model de dispositiu (p. ex., iPhone 5s o SM-J500M).