[GA4] Användare de senaste 30 minuterna

Användare de senaste 30 minuterna visar aktivitet i realtid med hjälp av data från realtidsrapporten. Den första halvan av kortet visar det totala antalet användare under de senaste 30 minuterna och antalet användare per minut under de senaste 30 minuterna.

Den andra halvan av kortet visar aktivitet i realtid för en relevant dimension. Rapporten Översikt över engagemang kan till exempel visa vilka sidor och skärmar användarna besöker mest just nu, medan rapporten Översikt över användarattribut kan visa de länder där flest användare besöker webbplatsen just nu.