[GA4] Gebruikers in de afgelopen 30 minuten

In het gedeelte Gebruikers in de afgelopen 30 minuten ziet u activiteit terwijl die plaatsvindt. Hiervoor worden gegevens uit het Realtime-rapport gebruikt. De eerste helft van de kaart toont het totale aantal gebruikers in de afgelopen 30 minuten en het aantal gebruikers in de afgelopen 30 minuten per minuut.

De tweede helft van de kaart bevat realtime activiteit voor een relevante dimensie. In het overzichtsrapport Engagement kunnen bijvoorbeeld de populairste pagina's en schermen worden getoond die gebruikers momenteel bezoeken, terwijl in het overzichtsrapport Gebruikerskenmerken de populairste landen worden vermeld waarin gebruikers zich op dit moment bevinden.