[GA4] Brugere i de seneste 30 minutter

Brugere i de seneste 30 minutter viser aktivitet, efterhånden som den forekommer, baseret på data fra rapporten Realtid. Den første halvdel af kortet viser det samlede antal brugere i de seneste 30 minutter og antallet af brugere i de seneste 30 minutter pr. minut.

Den anden halvdel af kortet indeholder aktivitet i realtid for en relevant dimension. Eksempelvis kan rapporten Oversigt over engagement vise de mest populære sider og skærme, som brugerne besøger lige nu, mens rapporten Oversigt over brugerattributter kan vise de mest populære lande, som brugerne besøger lige nu.