[GA4] Om standard konverteringsverdi

Finn ut hvordan du angir standardverdier for konverteringshendelser

En konverteringsverdi er et pengebeløp som er tilordnet en konverteringshendelse. Den angis med «currency»- og «value»-parameterne for hendelsen. Hvis parameterne ikke er angitt, kan du enten angi en standardverdi eller la hendelsen være uten verdi.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du angir en standard konverteringsverdi. Du finner mer generell informasjon om konverteringer i artikkelen Om Google Analytics-konverteringer.

Alternativer for standard konverteringsverdi

Nedenfor ser du alternativene for standardverdi som du kan velge for konverteringshendelser:

• Ikke angi en standard konverteringsverdi (standard)

Med denne innstillingen brukes det en eksisterende verdi hvis en slik er tilgjengelig. Hvis en slik verdi ikke er tilgjengelig, har konverteringshendelsen ingen verdi.

• Angi en standard konverteringsverdi

Med denne innstillingen brukes standardverdien for konverteringer for alle hendelser uten en egen verdi. Hvis hendelsen allerede har en verdi, blir standardverdien ikke brukt.

Angi en standard konverteringsverdi

Du må ha rollen som redigerer for området for å angi en standardverdi for en konverteringshendelse.

1. Klikk på Konverteringer under DatavisningAdministrator-siden.
  2. Klikk på Mer helt til høyre i en rad i Konverteringshendelser-tabellen.
  3. Klikk på Angi standard konverteringsverdi.
  4. Velg valutaen og verdien for konverteringen.
    Merk: Hvis du ikke kan velge noe alternativ, har du ikke de nødvendige tillatelsene.
  5. Klikk på Lagre.

Du kan når som helst endre denne innstillingen for hvilke som helst av konverteringshendelsene dine.

Merk: Eventuelle endringer i standardverdien for konverteringer gjelder bare for fremtidige konverteringer for en bestemt konvertering, og ikke for tidligere data for denne konverteringen.