[GA4] Find og løs problemer med import af Google Analytics 4- eller Firebase-målgrupper i Google Ads

Brug tjeklisten nedenfor til at finde og løse problemer med import af dine Google Analytics 4- eller Firebase-målgrupper i Google Ads.

Tjek, at din Google Ads-konto er knyttet til din Google Analytics 4-ejendom eller dit Firebase-projekt

Konti skal være knyttet til konverteringer og målgrupper for at kunne importeres i Google Ads. Bemærk! Der kræves administratoradgang på begge platforme for at kunne tilknytte dem.

Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator.

Tjek, hvornår din Google Ads-konto er blevet knyttet til din Google Analytics 4-ejendom.

Det kan tage et par timer for systemet at overføre Google Analytics 4-målgrupper til de tilknyttede Google Ads-konti.

Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator, og vælg derefter Dato for tilknytning.

Tjek, om delingsindstillingerne for målgrupper for personligt tilpasset annoncering er aktiveret

Du kan gøre dette via brugerfladerne i Google Analytics og Firebase. Hvis du ændrer indstillingerne på den ene brugerflade, afspejles det på den anden brugerflade.

I Google Analytics:

1. Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator.
  2. Vælg Google Ads-tilknytningen, og tjek, at indstillingen Aktivér personligt tilpasset annoncering er aktiveret.

Markér afkrydsningsfeltet Aktivér målgruppe i Firebase, når du knytter til Google Ads.

Du kan også udføre dette trin på følgende måde:

1. Gå til kortet Projektindstillinger > Integrationer > Administrer i Google Ads.
  2. Klik på de 3 prikker i Google Ads-kontorækken.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Del mine målgrupper og konverteringshændelsesdata.

Tjek, at indsamling af brugerdata er accepteret

Klik på Dataindsamling i Administrator under Dataindsamling og ændring, og sørg for, at feltet Jeg accepterer er markeret.

Tjek, at Google-signaler er aktiveret

Google-signaler skal være aktiveret for alle ejendomme, der er oprettet efter 2019, for at kunne udfylde målgrupper, der eksporteres fra Google Analytics 4 til Google Ads, uanset om de er ejendomme, der kun er til apps, hybridejendomme eller webejendomme.

Klik på Dataindsamling i Administrator under Dataindsamling og ændring og derefter på Aktivér dataindsamling til Google-signaler.

Tjek indstillingerne for Målgruppeadministrator for din Google Ads-managerkonto

Dette gælder kun for managerkonti. Hvis du har knyttet din Google Analytics 4-ejendom eller dit Firebase-projekt til en managerkonto og forventer at se Google Analytics 4- eller Firebase-målgrupperne på den underordnede konto, skal du tjekke, at managerkontoen er angivet som målgruppeadministrator for alle underkonti.

1. Gå til Indstillinger for managerkonto i Google Ads (managerkonto), og vælg Tilføj denne managerkonto som målgruppeadministrator for alle underkonti.
  2. Gå til Indstillinger for underkonti > Målgruppeadministratorkonto i Google Ads (underkonto), og vælg Denne manager.