[GA4] Guidade rundturer i Google Analytics 4

Om guidade rundturer

Med guidade rundturer får du en presentation av nya funktioner och blir guidad genom nya procedurer i Analytics-gränssnittet.

• Under varje steg blir du ombedd att antingen klicka på ett element i Analytics-gränssnittet eller på en Nästa-knapp för att fortsätta.
  • Om du klickar någon annanstans på skärmen kan rundturen avbrytas.
  • Du kan ta bort steg när det behövs.
  • Om du vill starta rundturen igen kommer du tillbaka hit och klickar på länken.

Exempel på rundtur:

Video-gif som visar startsidan för Google Analytics 4-demokontot. Små blå rutor med text som pekar på olika delar av sidan

Få insikter om din webbplats eller app utan kostnad

När du kommit igång kan du använda funktioner som Google-taggen för att se hur kunder interagerar med din webbplats.

Gör en rundtur i ditt eget konto

Utforska Analytics med någon av följande guidade rundturer. Varje länk öppnar en ny flik med startsidan för Google Analytics-egendomen som du visade senast.  (Om du senast visade en egendom som du inte har redigeringsbehörighet till kan du växla till en Google Analytics 4-egendom som du har relevant behörighet till och prova att klicka på länken igen.)

Ta en rundtur i din Google Analytics 4-egendom

Skapa en föreslagen målgrupp

Skapa en ny målgrupp från grunden

Länka din Analytics-egendom till ditt Google Ads-konto

Rundtur med demokontot

Utforska Analytics med någon av följande guidade rundturer. I dessa guidade rundturer används Analytics-demokontot(för Google Merchandise Store) så att du kan ta en rundtur utan att du behöver ha ett befintligt konto. Innan du klickar på länkarna nedan följer du anvisningarna för att komma åt demokontot.

Välkomstrundtur för egendom

Rundtur i Utforskningar

Rundtur i Realtidsrapporten

Rundtur i Översiktsbild av annonser

Jämförelseguide