[GA4] Innføring i Google Analytics 4

Om innføringer

Med innføringer blir du kjent med nye funksjoner og veiledet gjennom nye prosedyrer i Analytics-grensesnittet.

• I hvert trinn blir du bedt om å klikke på et element i Analytics-grensesnittet eller en Neste-knapp for å fortsette.
  • Innføringen kan avbrytes om du klikker et annet sted på siden.
  • Du kan dra vekk trinn om dette er ønskelig.
  • For å starte innføringen på nytt må du komme tilbake hit og klikke på linken.

Eksempelinnføring:

En video-GIF som viser startsiden for Google Analytics 4-testkontoen. Små blå bokser med tekst som viser til ulike deler av siden.

Få kostnadsfri statistikk om appen din eller nettstedet ditt

Når du kommer i gang, kan du se hvordan kunder samhandler med nettstedet ditt, ved hjelp av funksjoner som Google-taggen.

Få en innføring i kontoen din

Utforsk Analytics ved å ta de ønskede innføringene nedenfor. Når du klikker på de ulike linkene, åpnes en ny fane med startsiden for Google Analytics-området du sist så på. (Hvis du sist så på et Universal Analytics-område, kan du åpne et Google Analytics 4-område, og prøve å klikke på linken igjen.)

Få en innføring i Google Analytics 4-områder

Knytt Analytics-området ditt sammen med Google Ads-kontoen din.

Få en innføring ved hjelp av demokontoen

Utforsk Analytics ved å ta de ønskede innføringene nedenfor. Disse innføringene er knyttet til en Analytics-testkonto(i Google Merchandise Store), så du kan ta disse innføringene uten å måtte ha en eksisterende konto. Før du klikker på linkene nedenfor, kan du følge veiledningen for å få tilgang til testkontoen.

Innføring i områder

Innføring i utforskninger

Innføring i sanntidsrapporter

Innføring i annonseringsoversikten

Sammenligningsveiledning