[GA4] Rondleidingen door Google Analytics 4

Over rondleidingen

Via rondleidingen maakt u kennis met nieuwe functies en procedures in de Analytics-interface.

• Bij elke stap krijgt u de vraag op een element in de Analytics-interface te klikken of op de knop Volgende om door te gaan.
  • Als u ergens anders op het scherm klikt, kan de rondleiding worden onderbroken.
  • U kunt stappen aan de kant slepen wanneer dat nodig is.
  • Als u de rondleiding opnieuw wilt starten, komt u hier terug en klikt u op de link.

Voorbeeldrondleiding:

Video-gif van de homepage van het demo-account voor Google Analytics 4. De kleine blauwe vakken met tekst verwijzen naar verschillende delen van de pagina.

Krijg kosteloos inzichten op uw website of in uw app

Ga aan de slag om te ontdekken hoe klanten interactie hebben met uw website met functies zoals de Google-tag.

Een rondleiding door uw eigen account

Verken Analytics met een van de rondleidingen hieronder. Elke link opent een nieuw tabblad met de homepage van de Google Analytics-property die u het laatst heeft bekeken. (Als u onlangs een Universal Analytics-property heeft bekeken, opent u een Google Analytics 4-property en probeert u de link opnieuw.)

Een rondleiding volgen door uw Google Analytics 4-property

Uw Analytics-property koppelen aan uw Google Ads-account

Rondleiding met het demo-account

Verken Analytics met een van de rondleidingen hieronder. Voor deze rondleidingen gebruikt u het demo-account van Analytics (voor de Google Merchandise Store). U heeft dus geen eigen account nodig om de rondleidingen te krijgen. Voer de instructies voor toegang tot het demo-account uit voordat u op de links hieronder klikt.

Welkomstrondleiding door property

Rondleiding door Verkenningen

Rondleiding door het Realtime rapport

Rondleiding door de momentopname van advertenties

Vergelijkingsgids