[GA4] Google Analytics 4-rundvisninger

Om rundvisninger

Rundvisninger introducerer dig til nye funktioner og gennemgår nye procedurer i Analytics-grænsefladen.

• På hvert trin bliver du bedt om at klikke på enten et element i Analytics-grænsefladen eller en Næste-knap for at fortsætte.
  • Hvis du klikker et andet sted på skærmen, afbrydes rundvisningen muligvis.
  • Du kan også springe trin over, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis du vil starte rundvisningen igen, skal du vende tilbage hertil og klikke på linket.

Eksempel på rundvisning:

Gif-video, der viser startsiden for demokontoen for Google Analytics 4. Små blå felter med tekst, der peger på forskellige dele af siden.

Få indsigt vedrørende dit website eller din app uden beregning

Når du har valgt "Kom godt i gang", kan du bruge funktioner såsom Google-tagget for at finde ud af, hvordan kunderne interagerer med dit website.

Rundvisning på din egen konto

Udforsk Analytics ved hjælp af en af følgende rundvisninger. Hvert link åbner en ny fane med startsiden for den Google Analytics-ejendom, du senest har set.  Hvis du for nylig har set en Universal Analytics-ejendom, skal du åbne en Google Analytics 4-ejendom og prøve linket igen.

Få en rundvisning i din Google Analytics 4-ejendom

Knyt din Analytics-ejendom til din Google Ads-konto

Rundvisning med demokontoen

Udforsk Analytics ved hjælp af en af følgende rundvisninger. TDisse rundvisninger bruger Analytics-demokontoen(til Google Merchandise Store), så du kan gå på opdagelse uden at have en eksisterende konto. Følg vejledningen i, hvordan du får adgang til demokontoen, inden du klikker på nedenstående links.

Velkommen til ejendommen (rundvisning)

Udforskninger (rundvisning)

Rapporten Realtid (rundvisning)

Øjebliksbillede af annoncering (rundvisning)

Sammenligningsguide