Reports

[GA4] Informe de visió general de l'adquisició

L'informe de visió general de l'adquisició és un informe de visió general predefinit que resumeix les dades d'adquisició. Us pot ajudar a veure si les vostres iniciatives de màrqueting atrauen usuaris nous al lloc web o a l'aplicació, si les campanyes de reimplicació fan que els usuaris tornin i si heu de continuar amb les vostres estratègies de màrqueting o ajustar-les.

L'informe es mostra a l'esquerra de la col·lecció Cicle de vida. No veureu l'informe a la col·lecció Objectius de negoci de manera predeterminada, però un editor o administrador pot afegir-lo al menú de navegació de l'esquerra.

How to find where your users are coming from using Acquisition Reports in Google Analytics 4

Consultar l'informe

1. Al menú de l'esquerra, seleccioneu Informes Informes.
  2. A l'esquerra, desplegueu Adquisició a la col·lecció Cicle de vida.
  3. Feu clic a Visió general de l'adquisició.

Targetes de resum predefinides

L'informe de visió general de l'adquisició inclou les targetes de resum següents de manera predeterminada. Els administradors i els editors poden canviar les targetes, de manera que és possible que en vegeu unes altres.

Usuaris i Usuaris nous

Usuaris mostra el nombre total d'usuaris que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació. El valor de la pestanya mostra el nombre total d'usuaris del període de temps especificat, mentre que els punts de dades individuals mostren el nombre d'usuaris del dia en qüestió.

Usuaris nous mostra el nombre d'usuaris que han visitat el vostre lloc web o la vostra aplicació per primera vegada. El valor de la pestanya mostra el nombre total d'usuaris nous durant el període de temps especificat, mentre que els punts de dades concrets mostren el nombre d'usuaris nous d'aquell dia.

Usuaris en els 30 darrers minuts

Usuaris en els 30 darrers minuts mostra l'activitat en el moment en què es produeix utilitzant les dades de l'informe En temps real. La primera meitat de la targeta mostra el nombre total d'usuaris en els 30 darrers minuts i el nombre d'usuaris per minut durant aquest període de 30 minuts.

La segona meitat de la targeta inclou l'activitat en temps real d'una dimensió rellevant. Per exemple, l'informe de visió general de la implicació pot mostrar les principals pàgines i pantalles que els usuaris visiten, mentre que l'informe de visió general dels atributs d'usuari pot mostrar els principals països des dels quals les visiten en aquell moment.

Usuaris nous per grup de canals predeterminat del primer usuari

Usuaris nous per grup de canals predeterminat del primer usuari mostra el nombre d'usuaris que no han visitat mai el vostre lloc web o la vostra aplicació classificats per grup de canals predeterminat. Les dades estan ordenades pels grups de canals predeterminats amb més usuaris nous.
Podeu seleccionar "Grup de canals predeterminat del primer usuari" per triar entre altres dimensions de font del trànsit, incloent-hi "Font del primer usuari" i "Mitjà del primer usuari".
També podeu passar el cursor per sobre de les dimensions i de les mètriques a fi d'obtenir més informació sobre les dades que es mostren, o bé podeu fer clic a "Mostra l'adquisició d'usuaris" per obrir un informe de detalls amb més dades.

Sessions per grup de canals predeterminat de la sessió

Sessions per grup de canals predeterminat de la sessió mostra el nombre de sessions noves al vostre lloc web o a la vostra aplicació classificades per grup de canals predeterminat. Les dades estan ordenades pels grups de canals predeterminats que han generat el màxim de sessions noves.
Podeu seleccionar "Grup de canals predeterminat de la sessió" per triar entre altres dimensions de font del trànsit, incloent-hi "Font de la sessió" i "Mitjà de la sessió".
També podeu passar el cursor per sobre de les dimensions i de les mètriques a fi d'obtenir més informació sobre les dades que es mostren, o bé podeu fer clic a "Mostra l'adquisició de trànsit" per obrir un informe de detalls amb més dades.

Sessions per campanya de Google Ads de la sessió

Sessions per campanya de Google Ads de la sessió mostra el nombre de sessions noves al vostre lloc web o a la vostra aplicació classificades per campanya de Google Ads. Les dades estan ordenades per les campanyes que han generat més sessions noves.
Podeu seleccionar "Campanya de Google Ads de la sessió" per triar entre altres dimensions de font del trànsit, incloent-hi "Nom del grup d'anuncis de Google Ads de la sessió" i "Text de paraules clau de Google Ads de la sessió".
També podeu passar el cursor per sobre de les dimensions i les mètriques a fi d'obtenir més informació sobre les dades que es mostren, o bé podeu fer clic a "Mostra les campanyes de Google Ads" per obrir un informe de detalls amb més dades.

Valor del temps de vida

Valor del temps de vida mostra els ingressos mitjans generats pels usuaris nous durant els 120 primers dies. El gràfic us pot ajudar a determinar el valor dels usuaris en funció dels ingressos addicionals que genereu. Per exemple, un usuari compra una samarreta i, la setmana següent, uns pantalons. El valor del temps de vida (LTV) inclou totes dues compres, cosa que indica l'èxit general de l'adquisició.