[UA→GA4] Brukergjennomgang (videoer) om GA4-overføring

Se hvordan du kan gå over til GA4 og tilknytte Google Ads – og i den andre videoen viser vi hvordan du overfører netthandel til GA4 og importerer kjøpskonverteringer til Google Ads

I denne videoen viser en GA4-ekspert hvordan du kan gå over fra Universal Analytics til GA4:

• Opprett et nytt GA4-område basert på det eksisterende Universal Analytics-området.
  • Opprett en nettdatastrøm.
  • Konfigurer datainnsamling i Google Tag Manager.
  • Slå på Google-signaler.
  • Knytt GA4 sammen med Google Ads slik at GA4-dataene kan brukes i Google Ads.
  • Gjenskap en målgruppe manuelt over brukere som har besøkt kontaktsiden din.
  • Gjenskap konverteringer (du må mao. overføre mål) ved hjelp av eksempelet på hvordan du gjenskaper konverteringer som registreres når noen klikker på anropsknappen.
  • Importer konverteringer til Google Ads.

Hjelpedokumentasjonen for Tag Manager som det vises til i videoen

I denne videoen viser en GA4-ekspert hvordan du overfører oppsettet for netthandel fra Universal Analytics til GA4:

• Overfør data til Google Tag Manager via et programtillegg.
  • Importer kjøpskonverteringer til Google Ads-kontoen din slik at du kan bruke dem i kampanjer.

Dokumentasjon fra brukerstøtten det vises til i videoen

Liste over anbefalte hendelser for nettsalg det vises til i videoen