[UA→GA4] GA4:ään siirtymistä koskevat opastusvideot

Katso, miten voit siirtyä käyttämään GA4:ää ja linkittää GA4:n Google Adsiin sekä miten voit siirtää verkkokaupan GA4:ään ja tuoda ostoskonversiot Google Adsiin

Tässä videossa GA4-asiantuntija näyttää, miten voit siirtyä Universal Analyticsista GA4:ään eli miten voit

• luoda uuden GA4-mittauskokonaisuuden aiemmin luodun Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuden pohjalta
  • luoda sivustodatastriimin
  • ottaa datankeruun käyttöön Google Tag Managerissa
  • aktivoida Google-signaalit
  • linkittää GA4:n Google Adsiin, jotta GA4-mittauskokonaisuutesi data on käytettävissä Google Adsissa
  • luoda yhteystietosivusi kävijöistä koostuvan yleisön uudelleen manuaalisesti
  • siirtää konversioita (tavoitteita) GA4:ään seuraamalla puheluklikkauskonversion siirtämistä koskevaa esimerkkiä
  • tuoda konversiot Google Adsiin.

Tutustu myös Tag Managerin ohjeisiin, joihin viitataan videossa.

Tässä videossa GA4-asiantuntija näyttää, miten voit siirtää verkkokauppasi Universal Analyticsista GA4:ään. Videossa kerrotaan, miten voit

• välittää dataa Google Tag Manageriin liitännäisen avulla
  • tuoda ostoskonversiot Google Ads ‐tilillesi, jotta voit käyttää niitä kampanjoissasi.

Tutustu myös ohjekeskuksen dokumentaatioon, johon viitataan videossa.

Lisäksi voit perehtyä suositeltuihin verkkomyyntitapahtumiin, joita käsitellään videossa.