Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Sobre la fila (other)

Què és la fila (other)

La fila (other) és una fila que es mostra en un informe, exploració o resposta de l'API de dades quan el nombre de files d'una taula supera el límit. Quan això passa, Analytics només mostra els valors de dimensió més habituals i condensa els valors menys habituals a la fila (other).

Per exemple, si el límit de files de la taula de l'informe de pàgines i pantalles és de 100.000, però la propietat té 150.000 pàgines úniques, Analytics ordenarà les files de més a menys habitual i després agruparà les darreres 50.000 a la fila (other).

Per què veieu la fila (other)

Cada dimensió d'Analytics pot tenir uns quants valors assignats. El nombre de valors assignats a una dimensió és la seva cardinalitat. Per exemple, la dimensió És un esdeveniment de conversió pot tenir dos valors assignats ("true" o "false"). En canvi, la dimensió Camí de la pàgina pot tenir un valor diferent per a cada camí de l'URL del vostre lloc web.

Moltes taules inclouen diverses dimensions. En aquestes taules, el nombre de files necessàries pot ser igual a la multiplicació del nombre de valors per cada dimensió. Per exemple, si un informe inclou la dimensió Dispositiu (3 valors: ordinador, tauleta i mòbil) i la dimensió Edat (6 grups d'edat), la taula pot tenir fins a 18 files, segons si recolliu dades per a cada combinació dels valors de les dimensions.

Qualsevol dimensió amb més de 500 valors s'ha de considerar una dimensió de cardinalitat elevada, ja que augmentarà significativament la cardinalitat de totes les taules que emmagatzemin aquesta dimensió i també la probabilitat que aquestes taules tinguin dades condensades a la fila (other). Els 500 valors per dimensió no són un límit, sinó una orientació. Com més valors es recullin per a les dimensions, més alt és el risc que les dades es condensin a la fila (other).

Nota: és possible que vegeu un advertiment sobre la fila (other) a la icona de qualitat de les dades, però que no es mostri cap fila (other) a l'informe o exploració. Això pot passar quan la fila (other) afecta els resultats, encara que no es mostri necessàriament a la visualització actual. Per exemple, si heu aplicat un filtre a l'informe que amaga els resultats agrupats a la fila (other), no veureu aquesta fila, però veureu l'advertiment.

Quins són els límits

El límit de files d'una taula varia en funció dels factors següents:

• Tipus de propietat: les propietats d'Analytics 360 tenen límits més alts que les propietats estàndard.
  • Informe o exploració concrets: alguns informes (per exemple, l'informe de pàgines i pantalles) tenen dimensions de cardinalitat més elevada i, per tant, tenen límits més alts.
  • Complexitat de la consulta: mentre que un informe estàndard amb una dimensió no sol tenir cap fila (other), els informes amb dimensions secundàries, filtres o comparacions tenen més probabilitats d'incloure una fila (other). Això passa perquè aquests informes necessiten taules de base de dades amb moltes dimensions. Les propietats amb conjunts grans de dades o amb dades complexes tenen més probabilitats de superar els límits de cardinalitat.

Pràctiques recomanades per evitar la fila (other)

Les pràctiques recomanades següents us poden ajudar a reduir la probabilitat que vegeu la fila (other):

• Utilitzeu les dimensions existents abans de crear-ne de personalitzades. Per exemple, podeu utilitzar les dimensions de videojocs predefinides (p. ex., Personatge o Tipus de moneda virtual) en lloc de configurar dimensions personalitzades per a les mateixes dades.
  • No utilitzeu dimensions de cardinalitat elevada tret que sigui necessari, ja que aquestes dimensions faran que la propietat s'acosti als límits de files o els superi.
  • No utilitzeu cap dimensió personalitzada per crear un identificador diferent per a cada usuari. En lloc d'això, feu servir la funció User-ID.
  • Utilitzeu informes estàndard sempre que pugueu perquè aquests informes tenen taules agregades que disminueixen la probabilitat que les dades es condensin en una fila (other).

Si heu de mesurar dades de cardinalitat elevada, us recomanem que les envieu mitjançant paràmetres d'esdeveniment i propietats d'usuari, sense registrar-les en dimensions personalitzades. Si no registreu dimensions personalitzades, podreu continuar utilitzant les dades a BigQuery, Públics, Segments i altres funcions sense que això afecti els límits de les propietats.