Deling av ressurser fra et datautvalg

Du må ha redigeringstillatelse for å bruke denne funksjonen.

Ressurser er verktøy du oppretter i Analytics for at det skal bli enklere for deg å tilpasse dataanalysen din. Egendefinerte segmenter, mål, egendefinerte kanalgrupperinger, egendefinerte attribusjonsmodeller og egendefinerte rapporter anses alle som ressurser i Analytics. Ressurser opprettes og administreres på datautvalgsnivå for rapportering.

Du kan dele ressurser én om gangen fra hver enkelt ressursmeny, eller du kan dele mer enn én ressurs samtidig. Når du deler en ressurs, er det bare konfigurasjonsinformasjonen som blir kopiert og delt. Ingen av dataene fra Analytics-kontoen din eller personopplysningene dine blir delt, så du beholder kontrollen over personvernet ditt og dataene dine.

Slik deler du flere ressurser samtidig:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og gå til datautvalget som du ønsker å dele ressurser fra.
  3. Klikk på Del ressurser i DATAUTVALG-kolonnen.
  4. Velg ressursene du ønsker å dele. Du kan dele alle ressursene ved å klikke i avmerkingsboksen øverst i tabellen.
  5. Klikk på Del.
  6. Velg delingstype, enten Del linken til malen eller Del i løsningsgalleriet.
  7. Klikk på Del.

Fra denne tabellen kan du også slette en ressurs eller importere fra galleriet (dvs. importere ressurser fra løsningsgalleriet).