Deling av ressurser fra rapporteringsvisninger

Du må ha samarbeidstillatelse for å kunne dele elementer.

Elementer er verktøy du oppretter i Analytics for at du skal kunne tilpasse dataanalysen din. Egendefinerte segmenter, mål, egendefinerte kanalgrupperinger, egendefinerte attribusjonsmodeller og egendefinerte rapporter anses alle som ressurser i Analytics. Ressurser opprettes og administreres på datautvalgsnivå for rapportering.

Du kan dele ressurser én om gangen fra hver enkelt ressursmeny, eller du kan dele mer enn én ressurs samtidig. Når du deler en ressurs, er det bare konfigurasjonsinformasjonen som blir kopiert og delt. Ingen av dataene fra Analytics-kontoen din eller personopplysningene dine blir delt, så du beholder kontrollen over personvernet ditt og dataene dine.

Sånn kan du dele flere elementer samtidig:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og naviger til rapporteringsvisningen du vil dele ressurser fra.
  3. Klikk på Del elementer i RAPPORTERINGSVISNING-kolonnen.
  4. Velg ressursene du ønsker å dele. Du kan dele alle ressursene ved å klikke i avmerkingsboksen øverst i tabellen.
  5. Klikk på Del.
  6. Velg delingstype, enten Del linken til malen eller Del i løsningsgalleriet.
  7. Klikk på Del.

Fra denne tabellen kan du også slette elementer eller importere fra galleriet (dvs. importere elementer fra løsningsgalleriet).