Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Items uit een weergave delen of verwijderen

U heeft de rol Analist nodig om items te delen en te verwijderen.

Items zijn tools die u in Analytics maakt en waarmee u uw gegevensanalyse kunt aanpassen. Aangepaste segmenten, doelen, aangepaste kanaalgroeperingen, aangepaste toeschrijvingsmodellen en aangepaste rapporten zijn allemaal items in Analytics. Items worden gemaakt en beheerd op rapportageweergaveniveau.

U kunt items een voor een delen of verwijderen vanuit elk specifiek itemmenu, of u kunt ze bulksgewijs delen of verwijderen. Wanneer u een item deelt, worden alleen de configuratiegegevens gekopieerd en gedeeld. Uw Analytics-accountgegevens en persoonlijke informatie worden niet gedeeld, dus u behoudt de controle over uw privacy en uw gegevens.

Zo kunt u meerdere items tegelijk delen of verwijderen:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op Beheerder en navigeer naar de weergave waaruit u items wilt delen.
  3. Klik in de kolom WEERGAVE op Items delen.
  4. Selecteer de items die u wilt delen of verwijderen. U kunt alle items selecteren door boven in de tabel op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Delen of op Verwijderen.
  6. Als u items wilt delen, moet u een type voor delen selecteren: Templatelink delen of Delen in Solutions Gallery. Klik vervolgens op Delen.

In deze tabel kunt u ook de optie Importeren uit galerij kiezen (om items te importeren uit de Solutions Gallery).