Weergave-items delen

U heeft rechten voor samenwerken nodig om items te kunnen delen.

Items zijn tools die u in Analytics maakt om u te helpen uw gegevensanalyse aan te passen. Aangepaste segmenten, doelen, aangepaste kanaalgroeperingen, aangepaste toeschrijvingsmodellen en aangepaste rapporten zijn allemaal items in Analytics. Items worden gemaakt en beheerd op rapportageweergaveniveau.

U kunt items afzonderlijk delen vanuit elk specifiek itemmenu, of meerdere tegelijk. Wanneer u een item deelt, worden alleen de configuratiegegevens gekopieerd en gedeeld. Uw Analytics-accountgegevens en persoonlijke gegevens worden niet gedeeld, dus u behoudt de controle over uw privacy en uw gegevens.

Meerdere items tegelijk delen:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op Beheerder en navigeer naar de weergave waarvoor u deze items wilt delen.
  3. Klik in de kolom WEERGAVE op Items delen.
  4. Selecteer de items die u wilt delen. U kunt alle items delen door boven in de tabel op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Delen.
  6. Selecteer het type voor delen, ofwel Templatelink delen of Delen in Solutions Gallery.
  7. Klik op Delen.

Vanuit deze tabel kunt u ook een item verwijderen of importeren uit galerij (dat wil zeggen, items importeren uit de Solutions Gallery).