Del og slet aktiver fra en visning

Du skal have rollen Analytiker for at dele og slette aktiver.

Aktiver er værktøjer, du opretter i Analytics for at gøre det lettere at tilpasse din dataanalyse. Tilpassede segmenter, mål, tilpassede kanalgrupperinger, tilpassede tilskrivningsmodeller og tilpassede rapporter betragtes alle som aktiver i Analytics. Aktiver oprettes og administreres på rapporteringsvisningsniveau.

Du kan dele eller slette aktiver enkeltvis via den enkelte specifikke aktivmenu, eller du kan vælge at slette eller dele mere end ét aktiv ad gangen. Når du deler et aktiv, er det kun konfigurationsoplysningerne, der kopieres og deles. Ingen af dine Analytics-kontodata eller personlige oplysninger deles, så du bevarer kontrollen over dine personlige oplysninger og data.

Sådan deler eller sletter du flere aktiver på samme tid:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, som du vil dele aktiver fra.
  3. Klik på Del aktiver i kolonnen VISNING.
  4. Vælg de aktiver, du vil dele eller slette. Du kan vælge alle aktiver ved at markere afkrydsningsfeltet øverst i tabellen.
  5. Klik på Del eller Slet.
  6. Hvis du deler, skal du vælge delingstypen (enten Del skabelonlink eller Del i Solutions Gallery) og derefter klikke på Del.

Via denne tabel kan du også importere fra galleriet (dvs. importere aktiver fra Solutions Gallery).