Dimensions and metrics

[GA4] Grups de canals personalitzats

Crear categories personalitzades basades en regles per a les fonts del trànsit d'un lloc web
Contingut d'aquest article:

Un grup de canals és un conjunt de canals que són categories basades en regles de les fonts del trànsit del vostre lloc web. Analytics té un grup predeterminat de canals predefinits, però podeu crear els vostres propis grups de canals personalitzats.

Podeu utilitzar els grups de canals personalitzats com a dimensió principal als informes que ja admetin el grup de canals predeterminat com a dimensió principal (per exemple, els informes d'adquisició). També podeu fer servir els grups de canals personalitzats com a dimensió secundària als informes predeterminats (p. ex., l'informe d'esdeveniments).

Els grups de canals personalitzats també estan disponibles com a dimensions als informes personalitzats, a les exploracions i quan creeu condicions per als públics.

Notes:
  • Els grups de canals personalitzats es poden aplicar als informes de manera retroactiva.
  • Actualment no es poden utilitzar grups de canals personalitzats a l'informe Camins de conversió.

Exemple

La vostra empresa, example.com, publica una campanya d'estiu per a roba de bany i voleu supervisar les dades de la campanya que se centra en mitjans socials. Voleu:

1. Crear un grup de canals nou "Roba de bany d'estiu en mitjans socials".
  2. Mantenir el canal existent de publicitat de pagament en mitjans socials per capturar totes les dades de fonts del trànsit relacionades amb els anuncis de mitjans socials.
  3. Crear canals regionals nous per a cadascuna de les pàgines de Facebook Marketplace que creeu per al contingut localitzat (p. ex., Costa Blava, Ligúria, etc.)

Per fer-ho, podeu configurar cadascun dels canals regionals nous de la manera següent:

• Nom del canal: Costa Blava.
    • El nom de la campanya coincideix exactament amb (=) Roba de bany d'estiu.
    • La font coincideix exactament amb (=) facebook.com/ExempleCostaBlava.
  • Nom del canal: Ligúria.
    • El nom de la campanya coincideix exactament amb (=) Roba de bany d'estiu.
    • La font coincideix exactament amb (=) facebook.com/ExempleLiguria.

Tot seguit, per veure les vostres dades, utilitzeu els informes Adquisició > Adquisició d'usuaris i Adquisició > Adquisició de trànsit, i feu servir el grup de canals nou "Roba de bany d'estiu en mitjans socials" com a dimensió principal o secundària de l'informe.

Cadascun dels canals del grup és un valor de dimensió i es mostrarà en una fila independent a l'informe, per exemple:

• Publicitat de pagament en mitjans socials
  • Costa Blava
  • Ligúria

Límits per propietat

Propietats estàndard Propietats de 360 (s'aplica a les propietats d'agrupació i a les subpropietats)
Nombre de grups 2
(a més del grup de canals predefinit)
5
(a més del grup de canals predefinit)
Nombre de canals en cada grup 25 25

Definir un grup de canals propi predeterminat (principal)

Qualsevol grup de canals personalitzat es pot convertir en el grup predeterminat principal de la propietat si el seleccioneu com a tal a Administració, a la pàgina d'administració del grup de canals.

El grup de canals principal inicialment té la mateixa definició que el grup de canals predeterminat. Podeu actualitzar els criteris que s'utilitzen per classificar els valors del grup de canals principal en qualsevol moment seleccionant qualsevol grup de canals personalitzat com a principal. Un cop fet això, els criteris del grup de canals personalitzat seleccionat s'utilitzaran per emplenar els valors a la dimensió del grup de canals principal en futurs informes. El grup de canals principal serveix com a grup de canals predeterminat editable de la vostra propietat i és un registre actiu de les dades de les vostres propietats que s'ajusta a l'agrupació de canals al llarg del temps.

Podeu trobar aquesta opció de configuració a la part superior de la pàgina d'administració del grup de canals personalitzat. Per definir el grup de canals principal, feu clic a la icona de llapis Icona de llapis / d'edició a fi de carregar un control lliscant que us permetrà seleccionar qualsevol grup de canals personalitzat com a definició nova per al grup de canals principal. Les dades s'emplenaran amb els criteris nous a partir de llavors.

Crear i editar grups de canals

Per crear i modificar grups de canals, aneu a Administració i, a Visualització de dades, feu clic a Grups de canals.

A la taula es mostren el grup de canals predeterminat i els grups addicionals que hàgiu creat.

Crear un grup de canals

Per crear un grup de canals, copieu-ne un d'existent i feu-hi modificacions. Si encara no n'heu creat cap, comenceu amb una còpia del grup predeterminat. Si heu creat altres grups, podeu començar amb una còpia d'un d'aquests grups o bé amb una còpia del grup predeterminat.

El trànsit s'inclou al primer canal que té una definició coincident, segons l'ordre actual dels canals del grup.

1. Obriu Grups de canals.
  2. Feu clic a Crea un grup de canals per començar amb una còpia del grup predeterminat;
    o bé
    A la fila d'un grup existent, feu clic a Més > Copia per crear-ne un de nou.
  3. Introduïu un nom per al grup nou i, opcionalment, una descripció nova.
  4. Editeu els canals existents, afegiu-ne de nous o traieu-ne (consulteu les instruccions més avall).
  5. Si necessiteu canviar l'ordre dels canals, feu clic a Reordena i arrossegueu-los per reordenar de la llista. Feu clic a Aplica.
  6. Quan tingueu totes les definicions de canals que necessiteu i estiguin en l'ordre que vulgueu, feu clic a Desa el grup.

Editar un canal d'un grup

1. A la fila del canal, feu clic a > i, tot seguit, editeu el nom, la descripció i la condició del canal.
  2. Feu clic a Desa el canal.

Afegir un canal nou a un grup

1. Feu clic a Afegeix un canal nou o a Més > Copia per crear-ne un de nou.
  2. Poseu un nom al canal nou o canvieu el nom del canal copiat.
  3. Canal nou: feu clic a Afegeix un grup de condicions. Seleccioneu les dimensions i els valors de dimensió per definir el canal.
    Canal copiat: modifiqueu la condició existent i, opcionalment, afegiu-ne de noves per definir el canal nou.
  4. Feu clic a Desa el canal.

Treure un canal d'un grup

1. A la fila d'un grup existent, feu clic a >.
  2. A la fila del canal, feu clic a Més > Treu el canal.

Reordenar els canals d'un grup

1. A la fila d'un grup existent, feu clic a >.
  2. Feu clic a Reordena.
  3. Arrossegueu els canals a les posicions noves en l'ordre del grup.
  4. Feu clic a Desa el grup.

El trànsit s'inclou al primer canal que té una definició coincident, segons l'ordre actual dels canals del grup.

Treure un grup

1. A la fila d'un grup existent, feu clic a Més > Suprimeix.
  2. Feu clic a Sí, suprimeix.