[GA4] Sådan annoncerer du for ikke-konverterede brugere

Denne artikel er en fortsættelse fra Sådan måler du konverteringer med Google Analytics og indeholder en vejledning til, hvordan du bruger Google Analytics til at forbedre annoncering ved hjælp af konverteringsdata.

Om konverteringer og annoncer

Indtil videre har du føjet Google Analytics-målingskoden på dit website, konfigureret en hændelse, der måler, når nogen indsender formularen til generering af kundeemner, og markeret hændelsen som en konvertering. Efter et stykke tid kan du bruge de data, du indsamler fra dine konverteringshændelser, til at forbedre de annoncer, du kører i Google Ads, så du kan generere flere kundeemner på dit website.

Du kan forbedre dine annoncer på flere måder:

• Vis annoncer til brugere, der har foretaget en konvertering
  • Vis annoncer til personer, der minder om brugere, der har foretaget en konvertering
  • Brug dine konverteringsdata til at forbedre dine Google Ads-bud

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en målgruppe med brugere, der ikke har foretaget en konvertering, og derefter importerer målgrupperne til dine Google Ads-konti. Bemærk! Når du knytter din Google Ads-konto til Google Analytics, kan du importere alle målgrupper og konverteringsdata til Google Ads.

Forstå målgrupper

En målgruppe er en gruppe personer, der har bestemte egenskaber til fælles. En målgruppe kan f.eks. omfatte personer, der har købt noget i en netbutik, personer, der har føjet varer til en ønskeliste, eller personer, der har indsendt en bestemt formular.

Google Analytics indeholder visse målgrupper som standard, f.eks. bruger, der har låst op for en særlig præstation, brugere, der har startet betalingsprocessen, men ikke har gennemført købet, og brugere, der er potentielle kundeemner til din virksomhed. Sørg for at gennemgå listen med foreslåede målgrupper og målgrupper baseret på forudsigelser, før du opretter dine egne målgrupper.

Når du har en målgruppe, kan du importere målgruppen til dine tilknyttede Google Ads-konti og bruge målgruppen til at vise annoncer til personer, der matcher de definerede egenskaber.

Opret forbindelse til Google Ads

Hvis du vil bruge dine konverterings- og målgruppedata i Google Ads, skal du knytte din Google Analytics-ejendom til din Google Ads-konto. Hvis du ikke har en Google Ads-konto, skal du begynde med at oprette en konto.

Sådan knytter du en ejendom til Google Ads:

1. Klik på Google Ads-tilknytninger under Produkttilknytninger i Administrator.
  2. Klik på Tilknyt.
  3. Klik på Vælg Google Ads-konti, og vælg derefter de Google Ads-konti, du vil tilknytte.
  4. Klik på Bekræft.
  5. Klik på Næste, og gennemgå derefter dine indstillinger.
  6. Klik på Send for at tilknytte dine konti med de aktuelle indstillinger.

Når du opretter en tilknytning mellem Google Ads og Google Analytics, vil du begynde at se Google Ads-data i dine Google Analytics-rapporter, og du vil kunne bruge dine Analytics-data i Google Ads.

Aktivér Google-signaler

Det sidste trin til at gøre dine målgrupper tilgængelige i Målgruppeadministrator i Google Ads er at aktivere Google-signaler. Hvis du aktiverer Google-signaler, kan du indsamle data fra brugere, der bruger dit website, når du er logget ind på din Google-konto.

Sådan aktiverer du Google-signaler:

1. Klik på Dataindsamling i Administrator under Dataindsamling og ændring.
  2. Klik på Kom godt i gang.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Læs oplysningerne om aktivering af Google-signaler, og klik derefter på Aktivér.

Opret en målgruppe med brugere, der ikke har foretaget en konvertering

Du kan oprette en målgruppe med personer, der ikke har foretaget en konvertering på dit website. Denne målgruppe kan hjælpe dig med at nå ud til andre personer, der har vist interesse for din virksomhed, men ikke har gennemført den handling, der er værdifuld for din virksomhed.

Sådan opretter du målgruppen:

1. Klik på Målgrupper under Datavisning i Administrator.
  2. Klik på Ny målgruppe. Hvis du ikke kan se knappen, har du ikke tilladelse til at oprette en målgruppe.
  3. Klik på Opret en tilpasset målgruppe.
  4. Klik på Tilføj en gruppe, der skal ekskluderes.
  5. Klik på Tilføj ny betingelse i sektionen Ekskluder brugere midlertidigt, når.
  6. Vælg hændelsen lead_form_submit i rullemenuen.
  7. Klik på Gem øverst til højre.

Når du opretter målgruppen, kan du klikke på målgruppenavnet for at åbne en rapport med data om målgruppen.

Vis annoncer til lignende personer

Det sidste trin består i at vise annoncer til de brugere, der ikke har foretaget en konvertering. I dette sidste trin skal du gå til Google Ads.

Sådan finder du dine målgrupper i Google Ads:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Værktøjer og indstillinger øverst.
  3. Klik på Målgruppeadministrator under Delt samling.

Målgruppenavnene fra Google Analytics har følgende struktur:

[ navnet på målgruppen ] for [ navnet på Google Analytics 4-ejendommen ]

Hvis Google Analytics-ejendommen hedder "Selvstudie til generering af kundeemner – GA4", skal du kigge efter følgende målgrupper:

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for den målgruppe, du vil tilføje.
  2. Klik på Føj til... > Kampagner.
  3. Vælg kampagnen, og klik på Næste.
  4. Vælg en målretningsindstilling, og klik på Tilføj målgruppesegmenter.

Næste: Sådan tilskriver du kredit for konverteringer