[GA4] Rapportbibliotek

I rapportbiblioteket kan du administrere og tilpasse rapportene og navigeringen i Rapporter-delen av Google Analytics-området ditt. Redigerere og administratorer kan åpne rapportbiblioteket nederst til venstre i Rapporter-delen.

En skjermdump av rapportbiblioteket

Enkel navigering

Rapportbiblioteket består av disse delene:

• Samlinger: Her kan du velge hvilke rapporter som skal vises til venstre. I den forrige skjermdumpen er for eksempel Livssyklus- og Bruker-samlingen publisert, og de vises derfor til venstre.
  • Rapporter: Her kan du administrere, opprette og tilpasse rapportene i Google Analytics-området. Du kan tilpasse de forhåndsdefinerte rapportene eller opprette dine egne oversiktsrapporter og detaljerte rapporter fra grunnen av.