[GA4] Raporttikirjasto

Raporttikirjastossa voit ylläpitää ja muokata Google Analytics ‐mittauskokonaisuutesi Raportit-kohdan navigointia ja siellä näkyviä raportteja. Muokkaajat ja järjestelmänvalvojat voivat avata raporttikirjaston Raportit-kohdan vasemmasta alakulmasta.

Kuvakaappaus raporttikirjastosta

Raporttien käyttäminen

Raporttikirjasto koostuu seuraavista osista:

• Kokoelmat: Täältä voit valita vasemmalla näkyvät raportit. Esimerkiksi yllä olevassa kuvakaappauksessa Elinkaari- ja Käyttäjä-kokoelmat on julkaistu, joten ne näkyvät vasemmalla.
  • Raportit: Täällä voit ylläpitää, luoda ja muokata Google Analytics ‐mittauskokonaisuutesi raportteja. Voit muokata valmiita raportteja tai luoda omia yleiskatsaus- ja erittelyraportteja alusta alkaen itse.