[GA4] Rapportsamling

Rapportsamlingen giver dig mulighed for at administrere og tilpasse rapporter og navigation i sektionen Rapporter på din Google Analytics-ejendom. Redaktører og administratorer kan få adgang til rapportsamlingen nederst til venstre i sektionen Rapporter.

Et screenshot af rapportsamlingen

Find rundt

Rapportsamlingen består af følgende dele:

• Samlinger: Giver dig mulighed for at vælge de rapporter, der vises i venstre side. På det forrige screenshot offentliggøres samlingerne Livscyklus og Bruger, og de vises derfor til venstre.
  • Rapporter: Giver dig mulighed for at administrere, oprette og tilpasse rapporterne i din Google Analytics-ejendom. Du kan tilpasse de foruddefinerede rapporter eller oprette dine egne oversigtsrapporter og detaljerede rapporter fra bunden.