Reports

[GA4] Spillrapportering-samlingen

Mål kundeatferd i appbaserte spill

Med Spillrapportering-samlingen er det enklere for spillutviklere og markedsførere å finne relevant informasjon for appbaserte spill. Når du har tilgang til spillrapportering

• blir «Oversikt over rapporter»-rapporten oppdatert til å omfatte spillspesifikke sammendragskort
  • blir navigasjonspanelet til venstre oppdatert til å omfatte spillspesifikke rapporter

Få tilgang til samlingen

Spillrapportering-samlingen vises til venstre når

• bransjekategorien i områdeinnstillingene dine er angitt som Spill
  • minst én appdatastrøm er tilknyttet en spillapp i Google Play-butikken eller Apple App Store

En skjermdump som viser Spillrapportering-samlingen til venstre

Endre bransjekategorien

Slik kan du oppdatere bransjekategorien som Spill:

1. Klikk på Områdedetaljer under OmrådeAdministrator-siden.
  2. Sørg for at du har valgt «Spill» under Bransjekategori.

Hvis du i stedet vil se Livssyklus-samlingen, må du oppdatere bransjekategorien eller områdeinnstillingene.

Tilgjengelige rapporter

Standardrapportene i Spillrapportering-samlingen skal speile spillertrakten og gi deg et bransjestandardsett av dimensjoner og beregninger. Med disse kan du danne deg et tydelig bilde av hvordan du skaffer deg brukere, hvordan du får brukerne til å komme tilbake, og hvor effektivt du genererer inntekter.

Med informasjonen i disse rapportene kan du se hvor i brukertrakten du gjør det skarpt, og hvor du kan legge listen høyere.

Emne Standardrapporter
Brukeranskaffelse Brukeranskaffelse
Engasjement

Engasjement

Hendelser

Konverteringer

Inntektsgenerering Inntektsgenerering
Lojalitet Lojalitet

Beregninger

Med spillrapportering innfører vi nye beregninger som kalkuleres automatisk, for eksempel inntektssignaler, som er basert på nøkkelindikatorer anbefalt av Google Play. Du finner mer informasjon om spillspesifikke beregninger i Spill-delen i Rapporter, dimensjoner og beregninger.