Reports

[GA4] Peliraportointi-kokoelma

Asiakkaiden toiminnan mittaaminen sovelluspohjaisissa peleissä

Peliraportointi-kokoelma auttaa pelien kehittäjiä ja markkinoijia löytämään olennaista tietoa sovelluspohjaisista peleistä. Kun sinulla on pääsy peliraportointiin

• yleisnäkymäraportti päivittyy sisältämään pelikohtaisia yhteenvetokortteja
  • vasemmalla oleva navigointipaneeli päivittyy sisältämään pelikohtaisia raportteja.

Pääsy kokoelmaan

Peliraportointi-kokoelma näkyy vasemmalla, kun jompikumpi seuraavista ehdoista täyttyy:

• mittauskokonaisuuden asetuksista on valittu toimialaluokaksi Pelit
  • olet liittänyt pelisovellukseen vähintään yhden sovellusdatastriimin Google Play Kaupassa tai Applen App Storessa.

Kuvakaappaus, jossa vasemmalla näkyy Peliraportointi-kokoelma

Toimialakategorian vaihtaminen

Näin vaihdat toimialakategoriaksi Pelit:

1. Mene Järjestelmänvalvoja-sivulle ja klikkaa Mittauskokonaisuus-kohdasta Mittauskokonaisuuden tiedot.
  2. Varmista, että olet valinnut Toimialakategoria-kohdasta "Pelit".

Jos haluat sen sijaan nähdä Elinkaari-kokoelman, päivitä toimialakategorian tai mittauskokonaisuuden asetukset.

Saatavilla olevat raportit

Peliraportointi-kokoelman oletusraporttien tarkoituksena on antaa tietoa pelaajasuppilosta sekä tarjota toimialan standardien mukaisia ulottuvuuksia ja mittareita, joiden avulla voit selvittää, miten hankit käyttäjiä, miten saat heidät palaamaan takaisin ja miten hyvin ansaitset tuloja.

Näiden raporttien avulla saat käsityksen siitä, missä käyttäjäsuppilon vaiheissa menestyt ja missä sinulla on kehittymismahdollisuuksia.

Aihe Oletusraportit
Hankinta Hankinta
Aktivoituminen

Aktivoituminen

Tapahtumat

Konversiot

Kaupallistaminen Kaupallistaminen
Säilyttäminen Säilyttäminen

Mittarit

Peliraportointi sisältää uusia automaattisesti laskettuja mittareita (kuten Ostajan konversio ja Tulosyke), jotka perustuvat Google Playn suosittelemiin avainmittareihin. Lisätietoja pelikohtaisista mittareista on Raportit, ulottuvuudet ja mittarit ‐artikkelin Pelit-osiossa.