Reports

[GA4] Samlingen Spilrapportering

Mål kundeadfærden i dine appbaserede spil

Samlingen Spilrapportering hjælper spiludviklere og -marketingmedarbejdere med at finde relevante oplysninger til appbaserede spil. Når du har adgang til spilrapportering, sker der følgende:

Få adgang til samlingen

Samlingen Spilrapportering vises til venstre, når enten:

• Branchekategorien i dine ejendomsindstillinger er angivet til Spil
  • Du har mindst én appdatastrøm, der er knyttet til en spilapp i Google Play Butik eller Apple App Store

Et screenshot, der viser samlingen af Spilrapportering til venstre

Skift branchekategori

Sådan opdaterer du din branchekategori til Spil.

1. Klik på Ejendomsoplysninger i Administrator under Ejendom.
  2. Under Branchekategori skal du sørge for, at du har valgt "Spil".

Hvis du i stedet vil se samlingen Livscyklus, skal du opdatere din branchekategori eller dine ejendomsindstillinger.

Tilgængelige rapporter

Standardrapporterne i samlingen Spilrapportering er beregnet til at afspejle spillertragten og levere et sæt dimensioner med branchestandard, der giver dig indblik i, hvordan du anskaffer brugere, hvordan du får dem til at blive ved med at vende tilbage, og hvordan du genererer omsætning.

Brug disse rapporter til at finde ud af, hvor i brugertragten du har succes, og hvor der er mulighed for forbedringer.

Emne Standardrapporter
Anskaffelse Anskaffelse
Engagement

Engagement

Hændelser

Konverteringer

Indtægtsgenerering Indtægtsgenerering
Kundefastholdelse Kundefastholdelse

Metrics

Spilrapportering introducerer automatisk beregnede metrics, f.eks. Køberkonvertering og Omsætningsoversigt, der er baseret på Google Plays anbefalede nøgletal. Du kan få flere oplysninger om spilspecifikke metrics i sektionen Spil under Rapporter, dimensioner og metrics.