Reports

[GA4] De collectie Gebruiker

Krijg inzicht in de mensen die uw website of app gebruiken

Met de collectie Gebruiker krijgt u inzicht in de mensen die uw website of app gebruiken. Zo ziet u hun demografische gegevens (zoals leeftijd, locatie) en de gebruikte technologie (zoals browserversie, app-versie).

Toegang tot de collectie

Iedereen heeft aan de linkerkant standaard toegang tot de collectie Gebruiker. Als u een bewerker (of hoger) bent en de collectie niet ziet, kunt u de collectie toevoegen vanuit de rapportbibliotheek.

Een screenshot waarop de collectie Gebruiker is gemarkeerd

Beschikbare rapporten

De collectie Gebruiker bevat standaard de volgende rapporten, maar als u een bewerker (of hoger) bent, kunt u elk rapport aan de collectie toevoegen:

Onderwerp Rapporten
Gebruikerskenmerken

Overzicht van gebruikerskenmerken

Doelgroepen

Demografische gegevens

Technologie

Technisch overzicht

Technische gegevens