Reports

[GA4] Käyttäjä-kokoelma

Verkkosivuston tai sovelluksen käyttäjät

Käyttäjä-kokoelman avulla voit selvittää, millaisia verkkosivustosi tai sovelluksesi käyttäjät ovat, myös heidän demografiset tietonsa (esim. iät, sijainnit) ja käyttämänsä teknologia (esim. selaimen tai sovelluksen versio).

Näin löydät kokoelman

Kaikilla on oletuksena pääsy vasemmalla näkyvään Käyttäjä-kokoelmaan. Jos sinulla on vähintään muokkaajan rooli etkä näe kokoelmaa, voit lisätä kokoelman raporttikirjastosta.

Kuvakaappaus, jossa Käyttäjä-kokoelma näkyy korostettuna

Saatavilla olevat raportit

Käyttäjä-kokoelma sisältää oletuksena seuraavat raportit, mutta jos sinulla on vähintään muokkaajan rooli, voit lisätä kokoelmaan minkä tahansa raportin:

Aihe Raportit
Käyttäjämääritteet

Käyttäjämääritteiden yleiskatsaus

Yleisöt

Demografiset tiedot

Teknologia

Tekninen yleiskatsaus

Tekniset tiedot