Reports

[GA4] Samlingen Bruger

Forstå de personer, der bruger dit website eller din app

Samlingen Bruger hjælper dig med at forstå de personer, der bruger dit website eller din app, såsom deres demografiske oplysninger (f.eks. alder og lokation) og den teknologi, de bruger (f.eks. browserversion eller appversion).

Få adgang til samlingen

Alle har som standard adgang til samlingen Bruger i venstre side. Hvis du er Redaktør (eller derover) og ikke kan se samlingen, kan du tilføje samlingen fra rapportsamlingen.

Et screenshot, hvor samlingen Bruger er fremhævet

Tilgængelige rapporter

Samlingen Bruger indeholder som standard følgende rapporter, men hvis du er Redaktør (eller derover), kan du føje en hvilken som helst rapport til samlingen:

Emne Rapporter
Brugerattributter

Oversigt over brugerattributter

Målgrupper

Oplysninger om demografi

Teknik

Oversigt over teknologi

Oplysninger om teknologi